• Notariaat

Virtualisatie

Virtualisatie is op dit moment een veelgevraagde dienst van Rely. En terecht. Met virtualisatie is het in veel situaties mogelijk om grote kostenbesparingen door te voeren in uw IT-omgeving.

Door het installeren van een extra software laag op een server of cluster van servers, kunnen meerdere applicaties en servers naast elkaar in dezelfde beheersbare omgeving gebruikt worden. Voor het systeem zelf lijkt het alsof deze op een fysieke server gestart is. Het resultaat is dat u hardware kunt consolideren, minder kosten heeft voor aanschaf en afschrijving van uw hardware en minder stroomkosten.

Het beheer van een eenmaal opgeleverde omgeving is vaak ook een stuk minder complex. Bij storingen kan snel een complete, reeds gevirtualiseerde, omgeving verplaatst worden naar een andere omgeving. Met minimale downtime tot gevolgd. Met een extra investering in software kan Rely zelfs voor u verzorgen dat gevirtualiseerde systemen bij storingen automatisch naar een back-up systeem worden overgezet, zonder downtime voor uw organisatie.

Ook het gevirtualiseerd aanbieden van uw bedrijfsapplicaties waarbij deze direct beschikbaar zijn voor uw gebruikers is mogelijk. Rely kan dan ook de software up to date houden, zonder dat uw gebruikers hier iets van merken.

 

Rely part contact