Klein Binnenkade Notarissen vertrouwt op Rely

Klein Binnenkade Notarissen is een middelgroot notariskantoor in Amsterdam, met 3 notarissen en in totaal 18 medewerkers. Cliënten van het notariskantoor kunnen rekenen op een toegewijd, deskundig en enthousiast team dat zich bezighoudt met het verlenen van alle notariële diensten, juridisch advies en mediation bij nalatenschappen. Kwaliteit van de dienstverlening staat hoog in het vaandel waarbij een persoonlijke ‘touch’ niet ontbreekt. Precies dat verwachten ze ook van hun IT-dienstverlener Rely.

Het kantoor, dat in 2001 is ontstaan uit een afsplitsing van een groot advocaten- en notariskantoor te Amsterdam, is gelegen naast het WTC. Het kantoor kiest voor een toegankelijke en informele benadering waarmee dagelijks particulieren en ondernemers worden geadviseerd op de rechtsgebieden: vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht.

Al jaren werkt Klein Binnenkade Notarissen met Van Brug Software, waar ze ook de totale IT-dienstverlening afnamen. Maar omdat Van Brug Software zich meer en meer specialiseerde in het ontwikkelen van software voor notariskantoren en banken besloot Van Brug Software de IT-tak in de etalage te zetten. Rely heeft dit deel van het bedrijf overgenomen inclusief de medewerkers en klanten. “Die overname heb ik als een hele positieve ontwikkeling ervaren,” vertelt Joost Tijmensen, kantoormanager bij Klein Binnenkade Notarissen. “De mensen zijn gebleven maar de service en het contact is sterk verbeterd. Je merkt dat IT de core business is van Rely.”

Persoonlijk samenwerken met Rely

Rely beheert momenteel de lokale server en werkplekken van het notariskantoor. “Voor de overname hadden we niet veel contact met onze IT-leverancier, onder de hoed van Rely is dat langzaam maar zeker veranderd,” vertelt Joost Tijmensen. “Rely is uitgegroeid tot dé IT-vraagbaak van ons kantoor. Als we ergens tegenaan lopen dan nemen we direct contact op met Rely. Plezierig is dat we bij telefonisch contact terecht komen bij een ontzettend behulpzame servicedesk. Het is prettig om te merken dat de medewerkers van elkaar weten waar ze goed in zijn. Weet een helpdeskmedewerker zelf het antwoord niet op een vraag dan verbinden ze vlot door naar de juiste expert die ons direct verder helpt. Het is uitermate prettig om te weten dat we bij IT-kwesties een partner hebben waarop we terug kunnen vallen. De redder in nood is altijd dichtbij. En omdat de mensen van Rely hun vak verstaan, kunnen wij ons optimaal bezig houden met ons vak. En dat is voor ons van grote meerwaarde.”

Migreren naar de cloud

“We hebben er lang mee gewacht, maar binnenkort is het zover. Dan gaan we migreren naar de cloud met de nieuwe Van Brug-software Codex. De reden dat we hier zo lang mee gewacht hebben is dat we er 100% zeker van wilden zijn dat onze data veilig was. We hebben deze stap zorgvuldig voorbereid.” ‘Klein Binnenkade’ was reeds lid van de ’kopgroep’ die Van Brug had samengesteld voor de ontwikkeling van Codex, een notarieel softwaresysteem dat het tevens mogelijk maakt om via de cloud te werken. Dit gaf Klein Binnenkade het voordeel om vanaf het allereerste begin mee te denken over het meest optimale systeem dat het notariaat zo goed mogelijk bedient in haar dagelijkse werkzaamheden.

Samenwerken met Rely is een persoonlijke manier van samenwerken. Nu ik er zo over nadenk, ik ken alle Rely servicedeskmedewerkers bij voornaam. Dat is tekenend voor het contact: laagdrempelig, persoonlijk en deskundig. Wij zijn geen nummer, maar een klant. Ik zal Rely zeker aanbevelen!”

Joost Tijmensen
Klein Binnenkade Notarissen

Met Rely als IT-partner ziet het notariskantoor de stap helemaal zitten. Joost Tijmensen: “De manier waarop er gewerkt wordt, en hoe er proactief op veranderingen en gevaren wordt gereageerd geeft mij meer dan voldoende vertrouwen om de overstap aan te durven. De mensen van Rely weten heel goed wat ze doen en ze kennen onze belangen en weten dat onze database een nagenoeg onbedwingbare vesting moet zijn.”

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

Neem contact met ons op

085 27 33 255