• Notariaat

Notariële diensten

Sinds 1 november 2012 is Rely dé partner van Van Brug Software voor ICT-beheer diensten bij het notariaat. Alle ICT-beheer diensten van Van Brug Software zijn ondergebracht bij Rely, inclusief personeel. Voor u als klant zijn er geen veranderingen in de dienstverlening die u van Van Brug gewend bent. 

Het partnerschap met Van Brug Software stelt ons in staat om ons bestaande portfolio aan diensten uit te breiden en te complementeren.
Naast systemen in een tweede datacenter zijn wij ook zeer verheugd dat de ICT-professionals en bijbehorende kennis van Van Brug Software in ons bedrijf zijn opgenomen.

NotariaatBoxRechts

Voor alle Van Brug klanten is de Rely servicedesk nu het eerste aanspreekpunt. Vragen over beheer en het gebruik van de van Brug software (het Notariële Informatie System, NIS) worden direct geregistreerd en Rely zorgt vervolgens voor het toezien op de afhandeling en gereed melding van u vraag of verzoek, ook voor de meldingen over software die door Van Brug worden opgelost.

Ook de installatie en software updates van NIS wordt door de IT-specialisten van Rely bij alle klanten van Van Brug groep uitgevoerd. Voor bestaande en nieuwe klanten heeft Rely dezelfde dienstverlening ingericht, die uiteraard naar uw wensen kan worden aangepast. Standaard heeft u de keuze uit werkplekken die lokaal beheerd worden met office en NIS software lokaal geïnstalleerd, of werkplekken die voor zowel office en NIS gebruik maken van onze private cloud omgeving.

Bent u nog geen klant van Rely en ook geïnteresseerd in een vrijblijvend voorstel voor uw notariaat? Neem dan contact op met onze sales afdeling via 085-27 33 255.


“ De meest relaxte migratie in het bestaan van Het Notarieel “

 

Met ruim 70 ambitieuze professionals is Het Notarieel hèt notariskantoor voor zakelijke en particuliere diensten in de regio Zwolle, Deventer, Rijssen-Holten en Kampen. Voor hun ICT-omgeving is gekozen voor de datacenterdiensten van een eveneens ambitieuze partij: Rely. De keus voor datacenterdiensten is een bewuste keus omdat de medewerkers op deze manier altijd en overal toegang tot hun werkplek hebben.


Klik op de afbeelding voor een grotere versie