NotarisSuite

Rely heeft ruime ervaring in het notariaat. Dankzij de vele gesprekken die wij met onze klanten voeren, zijn wij heel goed geïnformeerd over de uitdagingen waar je elke dag mee te maken hebt. De meest genoemde uitdagingen zijn:

 • Noodzaak voor één aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde problemen
 • Afhankelijkheid van IT groeit; de beschikbaarheid van informatie wordt steeds belangrijker
 • Medewerkers willen steeds vaker op hun eigen device werken (BYOD) en maken veel gebruik van niet-geautoriseerde online applicaties (Shadow IT), hierdoor komt de veiligheid van de data in gedrang
 • Met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die volgend jaar in werking treedt, is beveiliging van persoonsgegevens nóg belangrijker geworden

Rely heeft voor deze uitdagingen de NotarisSuite ontwikkeld. Het enige wat je nodig hebt, is een desktop, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. De werking is uitermate simpel. Je logt in via een eigen webpagina en hebt direct toegang tot jouw eigen bureaublad met persoonlijke applicaties en gegevens. De e-mail, agenda en notarieel informatiesysteem binnen handbereik waardoor je alle vrijheid hebt om te werken waar en wanneer je maar wil. De online werkplek is een volwaardige vervanger van een lokale werkplek maar er wordt geen data gedownload naar jouw lokale apparaat en je hoeft niets te installeren om altijd en overal te kunnen werken. Aangezien er op de apparatuur zelf niets staat, is de kans dat gegevens weglekken in geval van diefstal of verlies van de apparatuur vrijwel nihil. Een belangrijk gegeven gezien de AVG die in mei 2018 ingaat.

hardware_rely_portal_web.png

Bij de NotarisSuite is het beheer centraal geregeld en geautomatiseerd zodat je bij het inloggen direct aan de slag kan met een op maat ingerichte werkplek met de laatste versies van de software en applicaties. Op een eenvoudige manier kan je communiceren met collega’s op een andere locatie en met organisaties waar je mee samenwerkt. Zowel videoconferencing, het delen van schermen als tegelijkertijd samenwerken aan hetzelfde document is mogelijk.

Vraag nu een gratis demo aan!

Flexibiliteit

Binnen het private cloud platform van Rely creëren we voor iedere organisatie een eigen omgeving waarin alle gewenste diensten en functionaliteiten worden geplaatst. Dit kan worden gecombineerd met functionaliteit uit de public cloud, zoals bijv. Microsoft Office 365. Alle IT-functionaliteiten, diensten en applicaties worden vanuit deze hybride omgeving aan de eindgebruikers aangeleverd via een veilig portaal. Alle informatie is organisatie specifiek toegankelijk en eigendom van jouw organisatie. Belangrijk voordeel is dat er zeer flexibel functionaliteiten kunnen worden toegevoegd waaronder eigen bedrijfsapplicaties, die specifiek voor jouw organisatie zijn ontworpen. Dat zorgt voor hoge efficiency en veel gemak voor alle medewerkers.

Voorspelbaar kostenmodel

Piekinvesteringen zijn voorgoed verleden tijd! Bij traditionele IT-oplossingen worden software, applicaties en hardware aangeschaft en is het in eigendom. Hierna moeten alle updates en licenties apart worden bijgehouden en eventueel separaat worden aangeschaft. Het abonnementsmodel van de online werkplek gaat uit van een “pay-per-use” model: een vast bedrag per gebruiker, per maand. Dit zorgt voor duidelijkheid en beheersbaarheid, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over de upgrades en updates. Kosten worden maandelijks duidelijk in beeld gebracht en het overzicht geeft direct inzicht in wat de IT-kosten per afdeling, medewerker of project zijn.

Veiligheid en kwaliteit

Voor al onze diensten geldt: veiligheid voor alles! Door te blijven investeren in kennis en techniek, maar ook door het behalen van de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen, kunnen wij in de toekomst de beschikbaarheid en veiligheid van onze diensten waarborgen. Deze certificeringen zijn de bevestiging van het belang dat Rely hecht aan kwaliteit en zorgvuldigheid met betrekking tot de veiligheid van informatie en het bewaken van de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen. Jouw klanten, partners en medewerkers verwachten immers dat hun gegevens veilig zijn. Wij geven je daarbij een 100% garantie dat jouw data in Nederland blijft, waardoor je alleen onder de lokale Nederlandse wetgeving valt. Bovendien beschikken we over databeveiligingsexperts op het gebied van techniek en organisatie. Databeveiliging wordt uiteindelijk bepaald door een perfecte aansluiting van techniek op de procedures en processen binnen jouw organisatie en gedrag van de medewerkers.

Voordelen NotarisSuite

 • Een complete werkplek: alle data direct en veilig beschikbaar
 • Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen
 • Eén SLA voor al uw IT
 • Single sign-on: één keer inloggen voor toegang tot alle applicaties
 • Het veilige portaal met de zekerheid dat de applicaties beschikbaar en bereikbaar zijn
 • Geen onverwachte kosten
 • Gebruik en gebruikers zijn op maandbasis eenvoudig op en af te schalen
 • Modulair op te bouwen met maatwerk om het volledig naar jouw klantwensen in te richten
 • Redundant uitgevoerde Rely datacenters met 99,9% beschikbaarheid
 • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
 • Disaster Recovery en uitwijk kunnen eenvoudig ingeregeld worden
 • Gebruiksgemak verbetert medewerkerstevredenheid.

Vraag nu een gratis demo aan!

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

Neem contact met ons op

085 27 33 255