De Rely blog

Rely’s Notaristeam voorgesteld: Marco Krabbe

Maandag, 26 Juli, 2021 - 11:01

Leestijd: 2 minuten

Marco Krabbe is Product Manager bij Rely en nu tijdelijk in de functie van Account Manager. Hij stelt zichzelf graag aan u voor:

Lees meer

Maak kennis met onze partner Sollie.Comm

Vrijdag, 23 Juli, 2021 - 12:34

Leestijd: 2 minuten

Om de dienstverlening van Rely zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en eisen van de klanten, maken we gebruik van diverse partners. In deze blog stellen we Sollie.Comm voor.

Lees meer

De impact van hacks, lekken en kwetsbaarheden… 8 antwoorden!

Maandag, 5 Juli, 2021 - 14:52

Leestijd: 8 minuten

De afgelopen dagen zijn verschillende hacks, lekken en kwetsbaarheden voorbijgekomen. “PrintNightmare”, Kaseya-software en Hackerscollectief REvil kwamen langs en veel organisaties (en medewerkers) zijn op zoek naar duiding. Wat betekent dit voor mij? Ben ik in gevaar? Waarom kan ik niet meer printen? Met het bericht dat hackers inmiddels een claim van 70 miljoen dollar in bitcoin hebben geëist, tijd om een aantal vragen te beantwoorden. We stelden ze aan Jasper Thijssen, Operations Manager van Claranet.

Lees meer

Besparen op kosten voor printen?

Maandag, 17 Mei, 2021 - 09:48

Leestijd: 2 minuten

Print, zoals regelmatig binnen het notariaat in grote volumes, is een flinke niet te onderschatten kostenpost. Niet alleen de kosten van de hardware, maar ook de support en supplies worden vaak vergeten en gezien als een noodzakelijk iets.

Lees meer

Rely’s Notaristeam voorgesteld: Petra Timmer

Vrijdag, 14 Mei, 2021 - 10:00

Leestijd: 2 minuten

Petra Timmer is sinds juli 2019 in dienst van Rely als Senior Inside Sales en wordt gezien binnen de salesafdeling als spreekwoordelijke rots in branding. Ze stelt zichzelf graag aan u voor.

Lees meer

Maak kennis met onze partners.

Woensdag, 12 Mei, 2021 - 09:00

Leestijd: 2 minuten

Naast onze partners op het gebied van notariële software zoals van Brug Software, Dirict, Quantaris, NextLegal en Nobilex werkt Rely ook samen met andere partners om invulling te geven aan de diensten binnen een notariskantoor. In deze nieuwsbrief willen we onze partner De Notarisadministratie voorstellen.

Lees meer

Maak wachtwoorden sterker!

Vrijdag, 19 Februari, 2021 - 10:00

Leestijd: 3 minuten

Het meest gebruikte wachtwoord voor e-mailadressen is afgelopen jaar wederom “123456”, en dat voor het 8e jaar op rij. En ‘qwerty’ en ‘123456789’ staan ook nog steeds op plek 2 en 3. In dit blog leggen we uit waarom het niet verstandig is om een zwak wachtwoord te gebruiken en hoe u een sterker wachtwoord kunt kiezen.

Lees meer

Rely’s Notaristeam voorgesteld: Mark Heinen

Dinsdag, 16 Februari, 2021 - 10:30

Leestijd: 2 minuten

Graag stellen wij aan u voor een van de leden vanuit Rely’s notaristeam. Account Manager Mark Heinen trapt af en vertelt waarom hij na een tussenperiode van drie jaar is teruggekeerd bij Rely.

Lees meer

Weer naar kantoor… en dan?

Dinsdag, 9 Juni, 2020 - 14:00

Leestijd: 4 minuten

Ondanks de adviezen “werk zoveel mogelijk thuis” en “vermijd drukte” zijn veel kantoren heropend of aan het kijken hoe de eerste medewerkers weer kunnen gaan terugkeren de komende tijd. Met de wetenschap en ervaring van de afgelopen maanden nog vers in het geheugen en de onzekerheid over een nieuwe opleving van het coronavirus is het essentieel om te zorgen dat de organisatie dit keer klaar is voor de nieuwe, flexibele manier van werken. In dit blog leggen we uit waarom.

Lees meer

Corona-impact - Zeven vragen aan Bart van Dijk

Vrijdag, 8 Mei, 2020 - 08:50

Leestijd: 4 minuten

Het is inmiddels week 7 van de Corona-thuiswerkmarathon. De ervaring varieert van ‘een ware slijtageslag’ tot ‘ik begin er inmiddels aan te wennen’ maar de algemene mening van werkend Nederland is eensgezind samengevat in “we zijn er wel klaar mee!”. En we hebben nog wel even te gaan voor we terug gaan naar kantoor, in welke vorm dan ook. In een nieuwe serie artikelen stellen we zeven vragen aan een aantal Rely-collega’s onder het motto: ‘wat verwacht je de komende tijd?’

In deel 5: Bart van Dijk – Teamleader Service Claranet Benelux

Lees meer

Pages

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255