De Rely blog

Veilig Mailen is het beste voornemen voor 2022!

Dinsdag, 21 December, 2021 - 09:21

Leestijd: 4 minuten

Toen KPN jaren geleden aankondigde om de ISDN-bundels uit het assortiment te halen, keek niemand daar gek van op… faxen, wie deed dat nou nog? In praktijk valt dat tegen. Zo gebruikt(e) De Rechtspraak nog steeds de fax om vertrouwelijke stukken te sturen. Per 1 februari 2022 komt hier ook een einde aan en dus is er een nieuwe manier nodig om te zorgen voor een veilige manier om vertrouwelijke informatie uit te wisselen. Veilig Mailen is hiervoor de oplossing. In deze Blog 5 vragen aan Product Manager Henk Liebeek over Veilig Mailen, voor zowel de Rechtspraak als andere...

Lees meer

Microsoft's New Commerce Experience (NCE) wordt aangepast, wat betekent dit voor uw licentieprijzen?

Vrijdag, 3 December, 2021 - 10:43

Leestijd: 4 minuten

Het Cloud Solution Provider-programma (CSP) van Microsoft is in 2015 gelanceerd en is ontworpen om niet alleen licenties te leveren maar ook om cloudabonnementen te kunnen leveren via cloudpartners met additionele diensten en support. In de afgelopen jaren zijn er verschillende wijzigingen doorgevoerd en onlangs heeft Microsoft de keuze gemaakt om een consolidatie te doen van de verschillende kanalen via welke een klant Microsoft-diensten kan kopen, en daarmee aan het vereenvoudigen van het kooptraject van de klant en de complexiteit van de licentieverlening.

Lees meer

Rely’s Notaristeam voorgesteld: Marco Krabbe

Maandag, 26 Juli, 2021 - 11:01

Leestijd: 2 minuten

Marco Krabbe is Product Manager bij Rely en nu tijdelijk in de functie van Account Manager. Hij stelt zichzelf graag aan u voor:

Lees meer

Maak kennis met onze partner Sollie.Comm

Vrijdag, 23 Juli, 2021 - 12:34

Leestijd: 2 minuten

Om de dienstverlening van Rely zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en eisen van de klanten, maken we gebruik van diverse partners. In deze blog stellen we Sollie.Comm voor.

Lees meer

De impact van hacks, lekken en kwetsbaarheden… 8 antwoorden!

Maandag, 5 Juli, 2021 - 14:52

Leestijd: 8 minuten

De afgelopen dagen zijn verschillende hacks, lekken en kwetsbaarheden voorbijgekomen. “PrintNightmare”, Kaseya-software en Hackerscollectief REvil kwamen langs en veel organisaties (en medewerkers) zijn op zoek naar duiding. Wat betekent dit voor mij? Ben ik in gevaar? Waarom kan ik niet meer printen? Met het bericht dat hackers inmiddels een claim van 70 miljoen dollar in bitcoin hebben geëist, tijd om een aantal vragen te beantwoorden. We stelden ze aan Jasper Thijssen, Operations Manager van Claranet.

Lees meer

Besparen op kosten voor printen?

Maandag, 17 Mei, 2021 - 09:48

Leestijd: 2 minuten

Print, zoals regelmatig binnen het notariaat in grote volumes, is een flinke niet te onderschatten kostenpost. Niet alleen de kosten van de hardware, maar ook de support en supplies worden vaak vergeten en gezien als een noodzakelijk iets.

Lees meer

Rely’s Notaristeam voorgesteld: Petra Timmer

Vrijdag, 14 Mei, 2021 - 10:00

Leestijd: 2 minuten

Petra Timmer is sinds juli 2019 in dienst van Rely als Senior Inside Sales en wordt gezien binnen de salesafdeling als spreekwoordelijke rots in branding. Ze stelt zichzelf graag aan u voor.

Lees meer

Maak kennis met onze partners.

Woensdag, 12 Mei, 2021 - 09:00

Leestijd: 2 minuten

Naast onze partners op het gebied van notariële software zoals van Brug Software, Dirict, Quantaris, NextLegal en Nobilex werkt Rely ook samen met andere partners om invulling te geven aan de diensten binnen een notariskantoor. In deze nieuwsbrief willen we onze partner De Notarisadministratie voorstellen.

Lees meer

Maak wachtwoorden sterker!

Vrijdag, 19 Februari, 2021 - 10:00

Leestijd: 3 minuten

Het meest gebruikte wachtwoord voor e-mailadressen is afgelopen jaar wederom “123456”, en dat voor het 8e jaar op rij. En ‘qwerty’ en ‘123456789’ staan ook nog steeds op plek 2 en 3. In dit blog leggen we uit waarom het niet verstandig is om een zwak wachtwoord te gebruiken en hoe u een sterker wachtwoord kunt kiezen.

Lees meer

Rely’s Notaristeam voorgesteld: Mark Heinen

Dinsdag, 16 Februari, 2021 - 10:30

Leestijd: 2 minuten

Graag stellen wij aan u voor een van de leden vanuit Rely’s notaristeam. Account Manager Mark Heinen trapt af en vertelt waarom hij na een tussenperiode van drie jaar is teruggekeerd bij Rely.

Lees meer

Pages

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255