Maak kennis met onze partners.

Naast onze partners op het gebied van notariële software zoals van Brug Software, Dirict, Quantaris, NextLegal en Nobilex werkt Rely ook samen met andere partners om invulling te geven aan de diensten binnen een notariskantoor. In deze nieuwsbrief willen we onze partner De Notarisadministratie voorstellen.

logo De Notarisadministratie

De Notarisadministratie verzorgt allerlei financiële diensten uitsluitend voor notariskantoren. Te denken valt aan verwerken van de gehele administratie of een gedeelte van de administratie (tijdelijke of permanent), fungeren als helpdesk voor notariskantoren, verzorgen en opstellen managementrapportages t.b.v. intern gebruik (bijvoorbeeld worden gedacht aan kostprijsberekeningen, maandrapporten, analyse van de kosten/baten etc) en extern voor bijvoorbeeld de toezichthouder.

Verder zijn er veel kantoren waar slechts 1 boekhouder werkt die vaak geen sparringpartner heeft voor de diverse administratieve processen. Wij zijn dan vraagbaak voor die boekhouder/notaris en kijken eventueel mee met de administratie, richtten zoveel mogelijk geautomatiseerd in (met bankintegraties, Digitaal inboeken van inkoopfacturen en aanmaken van SEPA betaalbestanden).

Als laatste hebben we ook opleidingstrajecten voor boekhouders in de 'notariële administratie' met alle verplichtingen die er zijn voor een ‘notarisboekhouding’ en verzorgen we cursussen notariële administratie via INM.

Meer informatie is hier te vinden: https://www.denotarisadministratie.nl/

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255