Rely’s Notaristeam voorgesteld: Petra Timmer

Petra Timmer, Senior Inside Sales RelyPetra Timmer is sinds juli 2019 in dienst van Rely als Senior Inside Sales en wordt gezien binnen de salesafdeling als spreekwoordelijke rots in branding. Ze stelt zichzelf graag aan u voor:

“Sinds juli 2019 ben ik in dienst bij Rely als Senior Inside Sales na 34 jaar bij KPN gewerkt te hebben. In deze 34 jaar varieerden de functies kort samengevat van o.a. Administratief Medewerker, Management Assistente, Specialist Sales Support. Deze kennis die ik in deze jaren heb opgedaan zowel bij KPN als Rely, kan ik goed gebruiken om de juiste ondersteuning te bieden aan onze Accountmanagers en U als klant. Binnen mijn huidige functie krijg ik veel ruimte en verantwoordelijkheid waarbij ik mijn eigen manier van werken grotendeels kan toepassen. Thuiswerken was voor mij niet nieuw maar dat is door Covid-19 het afgelopen jaar voor velen van ons erg veranderd.

Volgens mij is Rely de juiste partner op het gebied van IT met de focus op Notariaat en Advocatuur met de benodigde hardware. Wij kunnen u een complete thuiswerkplek bieden zodat u flexibel bent om zowel thuis als op kantoor te werken. Security is één van onze diensten die niet meer kan ontbreken, het is bijna dagelijks nieuws dat cybercriminelen proberen in te breken op netwerken om misbruik te maken van kostbare bedrijfsdata en persoonlijke gegevens. Kortom veel variatie, nog veel te doen, een leuk team om mee te werken. Ik werk met veel plezier bij Rely.”

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255