Maak kennis met onze partner Sollie.Comm

Om de dienstverlening van Rely zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en eisen van de klanten, maken we gebruik van diverse partners. In deze blog stellen we Sollie.comm voor.

logo Sollie.com

Binnen de bedrijfsvoering van een notariskantoor is naast software, ook de infrastructuur m.b.t. internet en telefonie van groot belang. Om die reden is Sollie.Comm voor ons al jarenlang een belangrijke partner binnen het notariaat. Dankzij vele jaren ervaring en samenwerking, weten Sollie.Comm en Rely gezamenlijk de IT-omgeving bij notariskantoren in optima forma in te richten. Door de korte lijntjes het geoliede samenspel tussen onze organisaties, hebben we al enkele honderden kantoren naar tevredenheid samen bediend.

Zeer actueel zijn momenteel de integratiemogelijkheden tussen uw notarissoftware en uw telefonie-omgeving, omdat dit het werken binnen uw kantoor een stuk efficiënter maakt. Hoe prettig is het als het dossier van uw cliënt, gelijk op uw scherm verschijnt als deze cliënt u belt? Diverse kantoren hebben deze efficiency-slag reeds gemaakt.

Bent u benieuwd wat deze telefonie-koppeling voor uw kantoor kan betekenen? Klik hier

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255