Rely’s Notaristeam voorgesteld: Marco Krabbe

Petra Timmer, Senior Inside Sales RelyMarco Krabbe is Product Manager bij Rely en nu tijdelijk in de functie van Account Manager. Hij stelt zichzelf graag aan u voor:

“Door alle bedrijfsovernames ben ik bijna 14 jaar in dienst bij Claranet. Ik kom vanuit het destijds door Rely overgenomen bedrijf DVBS waar ik begonnen ben als Applicatie beheerder. Door verschillende ontwikkelingen binnen de markt en op basis van eerdere ervaringen heb ik hier aan de basis gestaan van een IAAS- en SAAS-omgeving voor verschillende opdrachtgevers en ben ik al weer vrij snel de techniek in gerold. Met de overname door Rely destijds ben ik naast de techniek me ook meer bezig gaan houden met de commerciële en technisch inhoudelijke aspecten van verschillende IT-producten en oplossingen.

Met de overname door Claranet werd ik verantwoordelijk voor alle processen omtrent inkoop en leveranciers management en dat is een functie die ik nog steeds beoefen naast de functie van Product Manager en nu tijdelijk ook de functie van Account Manager.

Door alle verschillende functies en ervaring ben ik goed in staat om verschillende IT-processen en producten op de juiste waarde te schatten en van toegevoegde waarde te laten zijn. Mijn visie op IT is dat IT nog steeds mensenwerk is dat je samen moet doen, dus samen met de leverancier en samen met de afnemer.

Werken bij Claranet / Rely hoeft nooit te vervelen. De markt en wensen ten aanzien van IT is aan een continue verandering onderhevig. Dit maakt het ook mogelijk om meerdere disciplines binnen één en hetzelfde bedrijf uit te oefenen waarbij opgedane kennis en ervaring bewaard blijft en opnieuw ingezet kan worden; hiermee wil ik graag van toegevoegde waarde zijn voor mijn relaties en schijf ik Dienstverlening met een hoofdletter D.”

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255