Accountancy

Focus op kernactiviteiten, niet op IT

Accountancy bevindt zich in een tijd van razendsnelle ontwikkelingen. Cliënten stellen hoge eisen, de technologische mogelijkheden zijn ongekend, steeds meer Fintechs betreden het toneel, de regelgeving is strikt en omvangrijk. Hoe blijft u onderscheidend en relevant voor uw klanten?

Een goede balans tussen veranderingen én vertrouwde service naar uw cliënt is cruciaal. Het wordt dan ook van groot belang om de bestaande dienstverlening slim in te richten, gebruikmakend van de meest moderne digitale technieken. 24/7 digitale en persoonsgerichte dienstverlening is tegenwoordig de norm maar zo’n klantbeleving staat niet op zichzelf. Het is het gevolg van een gestroomlijnde keten waarin nieuwe technologie en financiële expertise en ervaring goed op elkaar zijn afgestemd, met een modern en robuust IT-landschap als onderliggend fundament.

IT als enabler

Binnen de accountancybranche is IT een van de belangrijkste drijvers van innovatie die ervoor kan zorgen dat accountants steeds effectiever gaan werken. Het is voor de meeste kantoren echter bijna ondoenlijk om dat allemaal bij te benen. Door de IT bij een betrouwbare partner te beleggen, kunt u zich focussen op eigen kerntaken en daar het verschil maken. Rely is een onafhankelijke expert op het gebied van IT-infrastructuur die accountants de zorgen over IT uit handen neemt, zodat zij zich kunnen focussen op hun klanten.

Branche specifieke applicatiekennis

Een belangrijke voorsprong die wij hebben ten opzichte van de meeste IT-leveranciers is onze kennis van en ervaring met het beheren van de branche specifieke applicaties. Hierdoor kunnen wij verder gaan in onze dienstverlening dan gebruikelijk en kunnen we ook versie-updates en migraties van specialistische applicaties voor onze rekening nemen. Door onze kennis en expertise op een breed vlak van (cloud)platformen zijn eigen bedrijfsapplicaties, die specifiek voor uw organisatie zijn ontworpen, ook geen enkel probleem. Dat zorgt voor hoge efficiency en veel gemak voor alle medewerkers.

Heeft u een vraag?

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255