Cybersecurity: Geef hackers geen kans

Cybersecurity: Geef hackers geen kans

Cybercriminaliteit zit in de lift. En hoe! In 2022 steeg in Nederland het aantal cyberaanvallen met 40% ten opzichte van 2021. De verwachting is dat in 2023 de schade wereldwijd door cybercriminaliteit 8 miljard dollar bedraagt met duizenden cyberaanvallen per dag. Er is geen ontkomen aan. Het enige wat je als bedrijf kunt doen, is je zo goed mogelijk wapenen tegen internetcriminaliteit. De verzamelnaam voor alle preventieve middelen en methoden is cybersecurity.

Cybersecurity voorkomt schade

Cybersecurity is meer dan een firewall en dubbele authenticatie bij het inloggen. Het begint met een goed beveiligd systeem en netwerk, veilige opslag voor privacy gevoelige data en actuele versies van alle software. Daarnaast is het belangrijk om de veiligheidssituatie voortdurend te monitoren, want de cybercriminelen zitten zelden stil. De belangrijkste oorzaak van een datalek is nog altijd het menselijk handelen. Dus waar mensen werken met email, internet en dataopslag, blijft het oppassen en is waakzaamheid het credo.

Innovatief cybersecurity dashboard

Reliable IT Services biedt haar klanten het innovatieve cybersecurity dashboard van Lupasafe. Dat maakt het mogelijk om de beveiligingssituatie te monitoren en de veiligheidsprestaties te verbeteren. Het dashboard is geen momentopname, maar een dienst die continu, 24×7 een scan van de organisatie maakt. In combinatie met alle veiligheidsmaateregelen in de hard- en software en duidelijke werkinstructies voor medewerkers, is dit de beste manier om je als bedrijf te beveiligen tegen cybercriminaliteit.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *