Cloud diensten

De Rely Cloud is een complete range aan cloud oplossingen en hosting services in een enkele suite. Van colocatie én private cloud tot public cloud management op platformen zoals Amazon Web Services (AWS), Google Cloud en Microsoft Azure. En alle combinaties zijn mogelijk.

De (virtuele) servers, websites, applicaties en data zijn binnen onze cloud diensten in goede handen. Onze deskundige specialisten staan er voor in dat uw cloud services dag en nacht optimaal functioneren.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Waarom kiezen voor Rely voor uw cloud diensten?

Gebruikers van onze cloud diensten kunnen bijna onbeperkt resources bestellen, hoeven geen investeringen te doen en maken gebruik van ongekende schaalvoordelen.

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • Eén enkele SLA voor al uw IT
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
Business-Benefits-expertise.png

Wat is de cloud?

De cloud is simpel uitgelegd een datacenter met gedeelde IT-resources die zo zijn geconfigureerd dat opslag-, reken- en geheugencapaciteit optimaal kan worden verdeeld over verschillende gebruikers. Zo kunnen werknemers altijd en overal bij software en bestanden zonder hierbij noodzakelijk op kantoor aanwezig te zijn.

Het biedt toegang tot gedeelde servercapaciteit en meestal ook centraal geïnstalleerde software. Gebruikers kunnen bijna onbeperkt resources bestellen, hoeven geen investeringen te doen en maken gebruik van ongekende schaalvoordelen. Om precies na te gaan wat de cloud voor u kan betekenen, is het nuttig om dieper in te gaan op de drie hoofdtypen cloud services.

Software as a Service (SaaS)

Software as a Service biedt gebruikers toegang tot en gebruik van software toepassingen zoals Office 365 en Google Docs. Het is de bekendste en meest gebruikte cloud service. Vergeleken met de andere hoofdtypen is het aantal aanpasbare elementen beperkter. Organisaties kunnen alleen gegevens toevoegen én beheren en kunnen alleen standaardwijzigingen in de toepassingen aanbrengen.

Platform as a Service (PaaS)

Platform as a Service is een op de gebruiker toegesneden, gebruiksklare serveromgeving. Het biedt een aangepast platform, inclusief besturingssysteem waarop specifieke toepassingen, software, content of intellectuele eigendommen geplaatst en gebruikt kunnen worden. Het biedt meer mogelijkheden en een grotere vrijheid dan SaaS.

Infrastructure as a Service (IaaS)

Infrastructure as a Service is een dienst waarbij de gebruiker toegang krijgt tot een virtuele infrastructuur. Binnen deze infrastructuur krijgt men toegang tot rekenkracht, opslagcapaciteiten, back-up, beveiliging, virtuele machines, servers en andere fundamentele computerresources. Het biedt de gebruiker een locatie waar hij software kan implementeren en uitvoeren op het laagste niveau.

Wat zijn de voordelen van de cloud?

Een van de grote voordelen van cloud computing is de mogelijkheid zonder investering en met minimale doorlooptijden capaciteit bij- en af te schakelen. De cloud leverancier rekent alleen datgene af wat daadwerkelijk is gebruikt. Vaak worden flexibele contracten en betalingsmogelijkheden geboden waarbij rekening kan worden gehouden met seizoensinvloeden op het IT-gebruik.

Dankzij de verminderde inspanning op onderhoud en administratie kan het IT-team binnen uw organisatie meer ingezet worden op de ontwikkeling van een IT-strategie die de bedrijfsvoering ondersteunt.

Maar het zijn juist gebruikers die de voordelen ervaren om altijd en overal toegang te krijgen tot de toepassingen en informatie vanuit de cloud. Het is dan ook de ideale enabler van de moderne werkplek waarbij flexibiliteit in tijd en locatie voorop staat.

Ook werken met een cloud oplossing op maat?

De belangrijkste succesfactor voor een optimale cloudoplossing is de juiste provider. Kies daarom voor een provider met goede referenties die kan bogen op meerdere succesvolle migratieprojecten. Een ideale partner moet ook leveranciersonafhankelijk zijn om gebruik te kunnen maken van de beste technologie die op de markt is.

Rely heeft een reeks aan cloud diensten die we in enkelvoudige vorm of in combinatie aanbieden in de vorm die het beste bij uw situatie past; private cloud, public cloud of een hybride tussenvariant. Wij verzorgen uw cloud platform zodat u zich kunt richten op de corebusiness en geen omkijken heeft naar de infrastructuur.

De Cloud diensten van Rely

Kortom: cloud services bij Rely betekent volledig ontzorgd en effectief werken.

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255