Colocatie

Professionele datacenters met dienstverlening op maat

Degelijke datacentervoorzieningen zijn een must om de applicaties en websites van uw organisatie continu beschikbaar te houden. Zo moeten voorzieningen als koeling en stroom worden gegarandeerd, ook tijdens storingen in de openbare infrastructuur. Systemen moeten permanent worden beschermd, niet alleen tegen calamiteiten zoals brand en stroomuitval, maar dienen alleen toegankelijk te zijn voor diegenen die daarvoor zijn geautoriseerd.

Onze colocatie diensten zijn gebaseerd op veilige, betrouwbare en energiezuinige datacenter voorzieningen en bieden zekerheid voor uw bedrijfskritische server-, storage- en internetinfrastructuur. Techniek, veiligheid en betrouwbaarheid hebben bij Rely de hoogste prioriteit.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Placeholder icon

Permanente toegang

24x7 fysieke toegang met mogelijkheid tot remote hands.

ICON_Certified.png

Certificering

Volledige certificering voor ISO:9001:2008, ISO 27001:2013 en NEN-7510.

Placeholder icon

BORG-certificaat

Inschaling op de hoogste fysieke beveiligingseisen met BORG-certificaat klasse 4.

Wat is colocatie?

Met colocatie reserveren bedrijven ruimte in een datacenter van de hostingprovider om hun eigen server(apparatuur) in te plaatsen. Op deze manier zijn organisaties gegarandeerd van een snel bedrijfsnetwerk, een betrouwbare verbinding en een optimale omgeving.

Met managed colocatie draagt Rely zorg voor plaatsing van uw eigen (server)apparatuur in een perfecte omgeving. Zo profiteert uw organisatie van alle faciliteiten van het datacenter terwijl u maximale flexibiliteit heeft in de keuze van de configuratie.

De apparatuur krijgt binnen de colocatie een supersnelle koppeling naar het internet en/of naar het bedrijfsnetwerk. Rely biedt betrouwbare colocatie diensten vanuit datacenters in Amsterdam en Eindhoven met een 99,9% uptime garantie.

Colocatie binnen een Tier 3-datacenter

Met de hostingoplossingen van Rely krijgt u de beschikking over ruim 1.250 specialisten, 43 internationale datacenters en technologisch geavanceerde server- en storageplatforms.

Of uw bedrijf nou ruimte nodig heeft voor een enkele server, een heel rack of een Private Data Center, samen zorgen we voor flexibele colocatie oplossingen die meegroeien met uw behoefte, in Nederland of internationaal. Uiteraard inclusief alle facilitaire voorzieningen van een Tier 3-datacenter om uw IT-systemen in een 24 uurs economie continu te laten functioneren.

Kortom: hoge investeringen en langdurige, complexe projecten zijn niet meer nodig om de beschikbaarheid van bedrijfskritische IT-systemen te garanderen. Onze specialisten zoeken graag samen naar een optimale colocatie oplossing op maat.

Welke voorzieningen biedt Rely colocatie?

Onze datacenters zijn uitgerust met geavanceerde stroomvoorzieningen. UPS-en zorgen voor een gelijkmatige en constante stroomvoorziening en tijdens storingen in het openbare stroomnet garanderen generatoren dat uw apparatuur zonder onderbrekingen van stroom wordt voorzien.

Daarnaast beschermen de geavanceerde VESDA (Very Early Smoke Detection Apparatus) branddetectieapparatuur en de Argon-blusinstallaties uw hardware tegen brand. Door een combinatie van Direct-Free-cooling en cold-corridor opstelling zorgen we voor een efficiënte luchtbehandeling. Tot slot garandeert geavanceerd toegangsbeheer, camera toezicht en het deskundige personeel dat uw systemen absoluut in veilige handen zijn binnen de muren van het datacenter.

Uw colocatie, volledig op maat

Ongeacht de behoefte kan de colocatie-dienstverlening van Rely exact aangepast worden aan uw wensen en eisen. Iedere colocatie dienst vereist naast de gedegen voorzieningen ook een zorgvuldig ontworpen netwerk waarmee de systemen worden ontsloten en de informatie bij u, uw medewerkers of klanten wordt gebracht.

Juist dankzij onze jarenlange ervaring in de combinatie van netwerk en datacenter services zijn we in staat om onder één SLA een volledig geïntegreerde oplossing te bieden van colocatie tot en met geavanceerde internationale VPN dienstverlening.

De voordelen van Rely colocatie

  • Volledig geïntegreerde hosting- en VPN-oplossingen over ons internationale MPLS-netwerk
  • Gegarandeerde continuïteit dankzij noodstroomvoorziening
  • Veilig; dankzij VESDA branddetectie, brandblussysteem, camera’s en toegangscontrole
  • Optimale condities door energiezuinige klimaatbeheersing
  • Gecertificeerd en gekwalificeerd personeel 24x7 aanwezig voor remote hands support en toegang tot het datacenter
  • Volledige ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Optie

  • Internationale datacenters in de top 5 steden in Europa

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255