On-premise

Volledig beheerd IT-platform op uw eigen locatie

Of u nu een zelfstandig ondernemer bent, een notaris- of advocatenkantoor, of een MKB-organisatie runt; bij ons bent u aan het juist adres voor het beheer van uw IT. Tegelijkertijd een IT-systeem onderhouden én voldoen aan de eisen van de gebruikers is een groeiende uitdaging. Ongeacht of u gebruik maakt van een on-premise, public, private en/of hybride cloud omgeving, monitoring, beheer en onderhoud zijn altijd noodzakelijk voor een goed functionerende IT infrastructuur.

Rely biedt IT zowel op locatie als in de cloud. Daarnaast is hybrid IT (een combinatie van cloud en on-premise) een ideale mix die de voordelen van beide opties kan combineren. Hierdoor kunnen we u een oplossing bieden die het best past bij uw kantoor, huidige situatie en toekomstplannen.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
ICON_Certified.png

SLA

Één SLA voor alle IT

Placeholder icon

Schaalbaar

Modulair op te bouwen met maatwerk om het volledig naar uw klantwensen in te richten.

Hoge beschikbaarheid

Servicedesk

Eigen servicedesk 24/7, direct beschikbaar

Wat is on-premise?

On-Premise is een van origine Engelse term die binnen de IT aangeeft dat u automatisering op de eigen locatie hebt; een eigen server met lokaal geïnstalleerde software. Software lokaal installeren vereist een behoorlijke investering en eenmaal geïnstalleerd zijn er systeembeheerders nodig voor beheer en onderhoud. Er kan daarbij gekozen worden om dit geheel in eigen beheer te doen of (deels) met ondersteuning van een partij zoals Rely. De on-premise methode was tot een aantal jaren geleden de meest gebruikte methode, voordat cloud computing en SaaS steeds meer beschikbaar en geaccepteerd werden.

Waarom kiezen voor on-premise?

Het in stand houden van een on-premise platform heeft een aantal voordelen ten opzichte van de overstap naar de cloud; op locatie ben je niet afhankelijk van een internetverbinding en blijven apparatuur en beveiliging in eigen beheer. Bovendien zijn de kosten van de initiële investering langer terug te verdienen zolang er geen incident is of een (dure) upgrade naar nieuwe software. U moet er wel rekening mee houden dat het hoogst onwaarschijnlijk is om na een stap naar de cloud terug te keren naar een on-premise platform tenzij u bereid bent om een nieuwe forse investering te doen voor de komende jaren.

On-premise beheer

Bij on-premise heeft u de keuze om het platform in eigen beheer te houden of u kunt het beheer overdragen aan Rely. Het voordeel hiervan is dat u de verantwoordelijkheid voor beheer en beveiliging in handen legt van de experts van Rely die ervoor zorgen dat uw servers op security- en patchniveau volledig up-to-date blijven. Daarnaast speelt proactieve monitoring een cruciale rol in deze dienst. Uw omgeving wordt door ons 24 x 7 gemonitord op werking, beschikbare schijfruimte, beveiliging, etc. Software updates worden uitgevoerd én er wordt gecontroleerd of de back-up succesvol is verlopen. Met volledig beheer van Rely kunt u zich weer richten op uw primaire proces en zorgen wij voor de beschikbaarheid en functionaliteit van het platform. On-premise beheer is in veel gevallen maatwerk, afhankelijk van uw eisen en wensen en wat u in beheer wenst te geven. Neem contact met ons op om de verschillende opties door te nemen.

Van on-premise naar de cloud

Cloud heeft ten opzichte van on-premise een aantal voordelen, waaronder schaalbaarheid, flexibiliteit en een simpel financieel model waarbij de investeringslast daalt. Het verplaatsen van de IT-omgeving naar de cloud, heeft natuurlijk consequenties voor de beheerorganisatie. Zo zal het onderhouden en in stand houden van de softwaresystemen door de cloudleverancier gedaan moeten worden. Ook dat is in veilige handen bij Rely. Vergist u zicht niet; elk kantoor in de cloud behoudt wel degelijk een eigen infrastructuur, in de vorm van werkplekken, een lokaal netwerk en een netwerkverbinding, die in beheer zal moeten blijven. Soms is het ook verstandig om een deel van het platform binnen het kantoor of een datacenter te houden. Niet alles is over te hevelen naar de cloud. Er zijn bijvoorbeeld applicaties die nog niet geschikt zijn voor gebruik in de cloud. In dat geval is een hybrid IT-omgeving een uitstekende oplossing.

De voordelen van Rely on-premise

  • Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen
  • Eén SLA voor alle IT
  • Vereenvoudiging van het beheer
  • Beter zicht en meer grip op uw installed base
  • Eigen 24/7 servicedesk, direct beschikbaar
  • Beheer is modulair om het volledig naar uw situatie in te richten

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255