Private cloud

IT zonder zorgen

Met een private cloud oplossing ontzorgt Rely organisaties op het gebied van IT en bieden wij de vereiste beschikbaarheid en flexibiliteit om bij te dragen aan hun doelstellingen. Binnen het private cloud platform creëren we voor elke organisatie een eigen, volledig gescheiden omgeving waarin alle gewenste diensten en functionaliteiten worden geplaatst.

Alle IT-functionaliteiten en diensten worden vanuit deze eigen omgeving aan de medewerkers van uw organisatie aangeleverd. Alle informatie is specifiek voor uw organisatie toegankelijk en blijft volledig uw eigendom.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
ICON_Certified.png

SLA

Één SLA voor alle IT

Hoge beschikbaarheid

Servicedesk

Eigen servicedesk 24/7, direct beschikbaar

Placeholder icon

Schaalbaar

Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen

Wat is een private cloud?

Een private cloud is, zoals de naam al zegt, een cloud die door één enkele organisatie wordt gebruikt. Omdat de private cloud alleen bestemd is voor deze ene organisatie kan deze geheel naar eigen wensen en eisen worden opgesteld. De organisatie heeft dan ook de volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit van de dienstverlening. Dat maakt het de veiligste soort cloud.

De letterlijke betekenis van private cloud is, volgens het National Institute of Standards and Technology: “Infrastructuur die exclusief wordt geleverd voor één specifieke organisatie. Het kan bezit zijn van, beheerd en ondersteund worden door de organisatie zelf, een derde partij of een combinatie hiervan. De infrastructuur kan op locatie staan bij de klant of bij de leverancier”.

Private cloud is de ideale optie voor organisaties met strenge verplichtingen ten aanzien van gegevens, regelgeving en compliance. Daarnaast is het makkelijker om eigen applicaties en databases te koppelen dan in een public cloud omgeving.

Kostenvriendelijk overstappen op private cloud

Overschakelen op de private cloud van Rely heeft voordelen waar u misschien niet meteen aan denkt. Het vermogen dat u jaarlijks reserveert om na enige jaren opnieuw te investeren in hardware en software, kan nu worden geïnvesteerd in andere zaken. IT-investeringen in kostbare hardware en softwarelicenties, dure professionals en complexe research & development vraagstukken kunt u zorgeloos uitbesteden.

In een abonnementsvorm worden de kosten maandelijks in beeld gebracht. De kosten worden beheersbaar en u krijgt een beter inzicht in wat de IT-kosten per medewerker zijn. Daarnaast kan er zeer flexibel functionaliteit worden toegevoegd zoals bedrijfsapplicaties die specifiek voor uw organisatie zijn ontwikkeld.

Veilige private cloud oplossing op maat

Voor al onze diensten, en zeker voor private cloud, geldt: veiligheid voor alles! Door te blijven investeren in kennis en techniek, maar ook door het behalen van de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen voor de hostingplatformen, kunnen wij nu en in de toekomst de beschikbaarheid en veiligheid van de cloud diensten waarborgen.

Deze certificeringen zijn de bevestiging van het belang dat we hechten aan kwaliteit en zorgvuldigheid met betrekking tot de veiligheid van informatie, en het bewaken van de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen.

Uw klanten, partners en medewerkers verwachten dat hun gegevens veilig zijn binnen de private cloud. Wij geven daarbij een 100% garantie dat de data in Nederland blijft, waarbij u voldoet aan de lokale Nederlandse wetgeving. Bovendien beschikken we over databeveiligingsexperts op het gebied van techniek en organisatie.

Databeveiliging wordt uiteindelijk bepaald door een perfecte aansluiting van techniek op de procedures en processen binnen uw organisatie en het gedrag van medewerkers. Samen scheppen we hiervoor de optimale omstandigheden.

Goed voorbereid naar de private cloud

Het is verstandig om de route naar de private cloud goed voor te bereiden om de potentiële impact voor de organisatie in kaart te brengen. Dit doen we door een Cloud Scan uit te voeren. Tijdens de Cloud Scan wordt eerst de bestaande situatie doorgelicht en worden de eisen en wensen van uw organisatie in kaart gebracht.

Aan de hand van deze analyse bepalen we de vervolgstappen die gekoppeld worden aan de technologische ontwikkelingen. Zo bieden we een passend advies dat toekomstbestendig is, met een bijbehorend plan van aanpak. Dit plan van aanpak voeren wij gezamenlijk uit zodat de transitie vlekkeloos verloopt.

De voordelen van Rely private cloud

  • Alle data direct en veilig beschikbaar
  • Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen
  • Eén SLA voor alle IT
  • Eigen 24/7 servicedesk, direct beschikbaar
  • Capaciteit is flexibel in te zetten; gebruik is eenvoudig op en af te schalen
  • Modulair op te bouwen met maatwerk om het volledig naar uw situatie in te richten
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255