Public cloud

Grenzeloze IT met ondersteuning van onze experts

Bij een public cloud maakt u volledig gebruik van een externe cloud provider zoals bijvoorbeeld Amazon Web Services (AWS), Google Cloud of Microsoft Azure. Servers, storage en netwerk zijn gevirtualiseerd en worden gedeeld met andere gebruikers, waardoor u profiteert van de bijbehorende schaalvoordelen.

Deze public cloud omgeving is afgeschermd en andere gebruikers op hetzelfde platform hebben geen toegang tot uw persoonlijke gegevens. Voor gebruikers is de cloud omgeving gemakkelijk toegankelijk via het internet en dus hoeft u zich niet langer zorgen te maken over infrastructurele beheerstaken, onderhoud en monitoring.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Placeholder icon

Cloud Connect

Extra veiligheid en snelheid door een directe verbinding met de public cloud

ICON_Certified.png

Partnership

Hoogste partnershipstatus bij Microsoft (Azure), Google Cloud én Amazon (Web Services).

Placeholder icon

Alles in één

1.250 technische specialisten, één contract, één SLA, één vast aanspreekpunt.

Wat is een public cloud?

Een public cloud is een opslaglocatie voor bestanden en software dat voor iedereen in de organisatie toegankelijk is. Gebruikers maken gebruik van dezelfde onderliggende (fysieke) hardware. Het is de ideale oplossing voor organisaties met een fluctuerende behoefte.

Public cloud is vandaag de dag de meest populaire en gangbare variant van cloud computing. De belangrijkste voordelen van de public cloud zijn de snelheid waarmee u IT-resources kunt implementeren en het bijbehorende prijsmodel dat is gebaseerd op gebruik. U hoeft geen investeringen te doen in hardware, maar kunt direct aan de slag. Door de enorme, bijna oneindige capaciteit van de public cloud kan in no-time op en neer geschaald worden. Er wordt enkel betaald voor wat er gebruikt wordt.

Cloud Connect: public cloud met meerdere aanbieders

De Rely Cloud Connect is een innovatieve manier om verbinding te maken tussen aanbieders van public cloud diensten en het netwerk van Rely. Het biedt de mogelijkheid om meerdere cloud aanbieders (bijv. Amazon Web Services en Microsoft Azure) te verbinden met het core netwerk van Rely buiten het publieke netwerk.

Hiermee bent u verzekerd van een hoge, stabiele performance en gegarandeerde bandbreedte tussen de cloud aanbieder en het netwerk, zonder de noodzaak om daarvoor aparte circuits te installeren. Cloud Connect staat voor hoge performance en veiligheid tegen voorspelbare kosten.

Gegevensbescherming binnen public cloud

Een publieke cloud omgeving onderscheidt zich van andere clouddiensten door het brede aanbod tegen lage kosten. Daar zit echter wel een ‘maar’ aan; de software of data staat volledig op de servers van de externe provider. Hierdoor is niet altijd bekend waar de data staat. Met de nieuwe Europese wetgeving rondom gegevensbescherming, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), kan dit onaangename gevolgen hebben.

Volledige begeleiding bij de overstap naar public cloud

Migreren naar de public cloud wordt vaak neergezet als een eenvoudige overstap. In de praktijk blijkt dat dit een transitie is die grondig voorbereid dient te worden om enorme vertraging én onverwachte kosten te voorkomen. Laat uw organisatie daarom altijd adviseren en begeleiden bij dit proces door een specialist.

Het gaat niet alleen om de keuze van de juiste provider die het public cloud management en de public cloud security uit handen neemt, maar ook de mate waarin u de IT naar de cloud wilt brengen. Wij hebben de hoogste certificeringen bij de drie grootste public cloud providers en begeleiden uw organisatie graag in het maken van de juiste keuze, helpen bij een probleemloze overgang en ontzorgen u daarna van het beheer en ondersteuning van het platform.

De voordelen van Rely public cloud

  • Oneindige schaalbaarheid en flexibiliteit
  • Volledig Pay-for-use model
  • Koppeling via Cloud Connect
  • Geen onvoorspelbare kosten
  • Expertise met hoge partner statussen
  • Volledige ondersteuning vanaf keuze t/m doorontwikkeling na oplevering

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255