Devices

Volledige kantoorautomatisering afgestemd op uw wensen en eisen

Ondersteunend aan de verschillende oplossingen die door Claranet geboden worden, bieden wij verschillende devices aan waarmee wij in staat om de volledige kantoorautomatisering te verzorgen afgestemd op de verschillende wensen die gesteld worden aan deze omgeving.

De online werkplek is het middelpunt van gemiddelde werkdag op kantoor. Maar met alleen een online werkplek bent u er niet, u heeft namelijk nog steeds een device nodig waar de werkplek op draait. En met alleen een laptop, tablet, smartphone of thin cliënt bent u er nog steeds niet. Lokaal netwerk, printen, extra schermen en accessoires maken een werkplek pas echt af.

Niet alleen leveren en ondersteunen we deze devices maar geven we ook een gedegen advies over inzet van deze devices waarbij security en support een belangrijk onderdeel van onze services zijn. Traditioneel worden devices transactioneel geleverd (dus via een eenmalige aankoop), maar ook hier heeft een pay-per-use model zijn introductie gedaan waarmee het levering en support contractueel vastgelegd worden zoals bijvoorbeeld bij onze DaaS Compleet oplossing voor devices.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Icon Advies

Advies

Gedegen advies over inzet van deze devices op gebied van security en support

Icon kostenbeheersing

Kostenbeheersing

Geen onverwachte kosten, in te zetten op basis van zowel koop als lease

Icon gebruikerservaring

Gebruiksgemak

Verbetering van productiviteit en medewerkerstevredenheid

Claranet icon laptop tablet

Mobile Devices

Met de digitale transitie naar werkplekken in de cloud en verschillende clouddiensten als Office 365 en Worksmart365 is er nog steeds een device nodig om deze werkplek te kunnen ontsluiten. De meeste gebruikers geven de voorkeur aan een mobile device in de vorm van een Laptop, een Tablet of een device dat deze kenmerken verenigt in de vorm van een Convertible. Ook hierin zijn verschillende sub-types te benoemen als Ultrabook of Mobile Workstation.

Lees verder

Claranet icon desktop

Personal Devices

Heeft u minder mobiliteit nodig en/of een krachtigere device om uw werkplek in de cloud en verschillende cloud services zoals Office 365 of Worksmart365 te ontsluiten, kunt u hiervoor een Personal Device inzetten. Het begrip Personal Device is afgeleid van het begrip Personal Computer oftewel PC. Deze zijn bedoeld als vaste werkplek voor een medewerker maar kunnen ook gedeeld worden met meerdere gebruikers. Een PC is in de regel wat krachtiger dan een laptop en er zijn meer uitbreidingsmogelijkheden dan bij een laptop. Een krachtige PC krijgt vaak het kenmerk workstation, maar daarnaast kennen we ook nog systemen als Micro PC en Thin Cliënt.

Lees verder

Claranet icon printer

Printer Devices

Helaas is het kantoor zonder gebruik te maken van papier (paperless office) nog niet voor iedereen mogelijk, hoewel het verbruik van papier minder wordt door steeds verdergaande digitalisatie. Printen blijft nog even noodzakelijk én is tevens iets waarop vertrouwd moet kunnen worden. Het begrip printer device is breder te interpreteren dan alleen een printer en behelst elk apparaat dat in staat is om te printen (printer), te digitaliseren (scanner) of een combinatie van beiden (MFP).

Lees verder

Waarom kiezen voor Rely Devices?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Afgestemd op de online werkplekken van Rely
  • Zowel op basis van koop als lease
  • Geen onverwachte kosten
  • Inclusief gedegen advies en roadmaponderzoek

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255