Mobile Devices

Het meest gekozen device voor de gebruiker die wil werken zonder beperkingen in locatie en tijd

Met de digitale transitie naar werkplekken in de cloud en verschillende clouddiensten als Office 365 en Worksmart 365 is er nog steeds een device nodig om deze werkplek te kunnen ontsluiten. De meeste gebruikers omarmen de wens voor de flexibiliteit die mobiel werken met zich meebrengt; werken waar u kunt en werken wanneer u kunt. In de keuze geven deze gebruikers de voorkeur aan een mobile device in de vorm van een Laptop, een Tablet of een device dat deze kenmerken verenigt in de vorm van een Convertible. Ook hierin zijn verschillende sub-types te benoemen als Ultrabook of Mobile Workstation.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Icon thuiswerken

Thuiswerken

Extra flexibiliteit door de mobiliteit van het device waardoor u niet gebonden bent aan een vaste locatie

Icon Enterprise Hardware

Enterprise hardware

Klasse A-hardware met hoge beschikbaarheid en support

Icon Gebruikerservaring

Gebruikerservaring

Verbetering van productiviteit en medewerkerstevredenheid

Laptops zijn de laatste jaren flink lichter, platter, dunner en sneller geworden, maar gaan tegenwoordig ook met gemak een volle werkdag mee op één acculading. Het schermformaat is meestal bepalend voor het gebruiksgemak waarbij 15” modellen het meest gangbaar zijn. Het voordeel van een 15” laptop is dat de hoeveelheid beeldinformatie goed leesbaar en werkbaar is, maar ook dat de behuizing de ruimte geeft aan een fatsoenlijk keyboard voorzien van een numeriek gedeelte. Accu’s zijn wat groter en er is meer ruimte om externe devices aan te sluiten. Voor de meer mobiele gebruiker zijn er ook 12, 13 & 14” modellen die wat lichter zijn maar door het formaat ook meer beperkingen hebben.

De term Ultrabook is bedacht door Intel en beschrijft de specificaties waaraan deze moet voldoen waarbij een lichtgewicht en klein formaat (plat) doorslaggevend zijn om dit kenmerk te mogen dragen. Laptops in het hogere segment voldoen bijna altijd aan deze classificering. Mobile Workstations zijn daarin weer het tegenovergesteld vanwege de hogere eisen die gesteld worden aan de prestaties. Een snellere processor aangevuld met een separatie grafische kaart, veel geheugen en groter scherm vragen immers ook meer spanning en koeling waardoor deze devices zwaarder zijn.

Het gebruik van Tablets heeft de laatste jaren ook een flinke vlucht genomen door de toegenomen prestaties van procesoren afgezet tegen het energieverbruik en de kwaliteit van touchscreens. In een tablet is immers geen ruimte voor een actieve koeling maar zijn prestaties vergelijkbaar met een laptop zijn wel gewenst. De meest gangbare tablets hebben een beeldformaat van 12” om nog goed bruikbaar te zijn en zijn in de regel voorzien van een cover met keyboard en eventueel aangevuld met een pen om de tablet ook te kunnen gebruiken als digitaal klad- of tekenbord.

In een Convertible worden verschillende eigenschappen van een Laptop en een Tablet samengebracht. Dit heeft geleid tot mobile devices waarvan het scherm 12, 13 of 14” groot is, er een volwaardig keyboard aanwezig is alsmede voldoende aansluitingen voor externe apparatuur zonder de draagbaarheid uit het oog te verliezen én in te zetten is als tablet in portret- of landscapsmodus.

Nagenoeg alle Mobile Devices worden tegenwoordig ingezet in combinatie met een verschillende externe devices als monitor(en), toetsenbord en muis welke middels een Dockingstation met één (USB-C) kabel op een vaste fysieke werkplek aangesloten worden. Met deze enkele kabel wordt tevens voorzien in een laadmogelijkheden en overige aan te sluiten apparatuur als datadragers, netwerk en audiofunctionaliteit.

Rely kan door ervaring en de juiste vragen te stellen, een goed advies geven over welke devices het beste aansluit bij de behoeften die er zijn. Hierbij worden ook nevenfuncties als beheersbaarheid en support niet vergeten zodat er vertrouwd kan worden op een langdurige inzet zonder zorgen.

De voordelen van Mobile Devices

  • Mobiel werken op alle locaties
  • In te zetten op basis van koop en lease
  • Gedegen advies voor security en support
  • Inclusief roadmap voor beheersing van de levenscyclus

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255