Printer Devices

All-in-oplossing als betrouwbare Managed Print dienst voor het complete kantoor

Helaas is het kantoor zonder gebruik te maken van papier (paperless office) nog niet voor iedereen mogelijk, hoewel het verbruik van papier minder wordt door steeds verdergaande digitalisatie.

Printen blijft nog even noodzakelijk én is tevens iets waarop vertrouwd moet kunnen worden. Het begrip printer device is breder te interpreteren dan alleen een printer en behelst elk apparaat dat in staat is om te printen (printer), te digitaliseren (scanner) of een combinatie van beiden (MFP).

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Icon all-in-one

All-in-one

Een partner voor de complete kantoorautomatisering

Icon flexibel

Flexibel

Aanvouding aan te passen bij veranderende omstandigheden en behoeften

Icon partnership

Partnership

In partnership met Leasyprint voor gedegen advies en support

Printers bestaan in vele formaten en met uiteenlopende specificaties. Op kantoor vind je meestal printers met lasertechnologie, vanwege de kosten en lange levensduur van afdrukken. Hierin zit verandering. We zien steeds vaker een voorkeur voor de PageWide-technologie op basis van inkt, de kosten per afdruk kunnen flink lager zijn zonder aan betrouwbaarheid of levensduur in te boeten.

 • Lasertechnologie werkt via het verhitten van een drum die tonerstof overbrengt op het papier. Laserprinters zijn betrouwbaar én complex. Ook is het een sluipverbruiker van stroomkosten door hitte en meerdere draaiende onderdelen.
 • Pagewide-technologie is het spuiten van inkt op papier, zonder bewegende onderdelen in één papiergang. De techniek is minder complex en de verbruikskosten zijn laag. Uitzondering daarop is wanneer er weinig in kleur wordt geprint.

Laserprinters zijn verkrijgbaar in zowel kleuren- als zwart/wit-modellen. PageWide printers zijn er alleen in kleurenmodellen.

Scanners zijn handig om informatie op papier te digitaliseren, voor verdere verwerking zoals het versturen van bijlages in PDF, archivering van stukken en zelfs voor persoonsidentificatie. Een standaard flatbedscanner is geschikt om een enkele pagina te verwerken. Veruit de meeste scanners hebben een feeder-optie, waarmee meerdere pagina’s kunnen worden omgezet naar één digitaal bestand. Verschillende mechanismen zijn actief die blanco pagina’s eruit filteren; fouten detecteren, bijvoorbeeld door nietjes, ezelsoren en andere onvolkomenheden waardoor een scan niet wordt vertrouwd. Scanners kunnen ook, eventueel met aanvullende software, doorzoekbare tekstbestanden maken. Een uitkomst bij het digitaliseren van papieren archieven.

MFP’s (multi-functional printers) beschikken over print- en scanfuncties in één apparaat. De verkrijgbare formaten variëren van klein, voor small en home office, tot en met groot, zoals afdelingsprinters, die vaak ook een beveiliging hebben met pin of kaart. MFP’s hebben de traditionele kopieermachine verdrongen en gebruiken meestal een pay-per-use of pay-per-print methodes.

Rely werkt samen met Leasyprint om te voorzien in passende oplossingen. Voor support en financiering (ook voor kleinere modellen!) bestaan verschillende mogelijkheden, waarbij toners en andere verbruiksartikelen automatisch en tijdig naar de juiste plek worden gestuurd. In al deze scenario’s zijn de kosten aantoonbaar lager, afgezet tegen het zelfstandig bestellen van supplies bij een derde partij.

Rely kan door ervaring en met de juiste vragen, een goed advies geven over welke apparaten het best aansluiten op de behoeften. Ook nevenfuncties zoals beheersbaarheid en support worden in die overweging meegenomen voor een zorgeloze en langdurige inzet van de gekozen MPF’s of printers.

De voordelen van Printer Devices

 • Beheerde oplossing met uitstekende support
 • Zowel voor printen als scannen
 • Betrouwbare A-klasse apparatuur
 • Geen onverwachte kosten
 • Inclusief gedegen advies en roadmaponderzoek

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Rely voor security?

 • Volledig pakket van IT-diensten
 • Hoge beschikbaarheidsgaranties
 • 24x7 ondersteuning
 • Geen onverwachte kosten
 • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform
Claranet Cyber Security shield

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255