IT-Beheer

Outsourcing van bedrijfskritische IT zonder zorgen

In toenemende mate zijn organisaties afhankelijk van de beschikbaarheid van hun IT-infrastructuur en applicaties voor het behalen van hun bedrijfsdoelen en -resultaat. Tegelijk neemt de vraag naar security, flexibiliteit en het tijd- en plaatsonafhankelijk werken toe. In Rely treffen organisaties een partij die is gespecialiseerd in het bieden van bedrijfskritische IT-oplossingen. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening wordt gevormd door ons gestructureerde IT-beheerprogramma, dat is ontwikkeld op basis van twee centrale pijlers: proactiviteit & beschikbaarheid.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Waarom kiezen voor Rely voor uw IT-beheerdiensten?

Organisaties kunnen Rely inschakelen voor het outsourcen van beheer over de complete IT-omgeving. Van servers tot storage, van netwerk tot device, van thuiswerkplek tot mobiele werkplek, of uw kantoor nu enkel nationaal opereert of wereldwijd. Rely biedt organisaties bedrijfskritische IT-dienstverlening waarbij de focus ligt op continuïteit en flexibiliteit. Dit kan middels een opzet op basis van detachering voor een vaste periode, op ad-hoc-inhuur-basis en elke hybride variant daar tussen in.

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • Eén enkele SLA voor al uw IT
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
Business-Benefits-expertise.png

Onze IT-beheerdiensten

Rely kan uw organisatie van dienst zijn met de volgende diensten op het gebied van IT-beheer:
- Systeem- en netwerkbeheer
- Serverbeheer
- Werkplekbeheer
- Applicatiebeheer
- Remote Monitoring
- Remote Support
- IT-consultancy

Systeem- en netwerkbeheer

Rely verzorgt systeem- en netwerkbeheer voor organisaties die in sterke mate afhankelijk zijn van hun IT-omgeving. In toenemende mate vormt IT-infrastructuur voor veel organisaties een kritiek onderdeel binnen de bedrijfsvoering. Als resultaat hiervan is downtime van de computers, servers en andere systemen van directe invloed op de continuïteit van de werkzaamheden en dus direct het bedrijfsresultaat. De medewerkers van Rely laten zich omschrijven als volwassen experts op het gebied van het beheer van zowel systemen als netwerken en zijn in staat om uw organisatie bij de hand te nemen op het gebied van alle IT-gerelateerde zaken.

Serverbeheer

Met Rely Serverbeheer, onderdeel van onze IT Beheer diensten, wordt het beheer van en onderhoud aan uw serveromgeving door Rely verzorgd. Rely zorgt voor het up-to-date houden van uw servers op security- en patchniveau. Daarnaast speelt proactieve monitoring een cruciale rol in deze dienst. Uw serveromgeving, of deze zich nu bevindt bij u op kantoor, binnen uw eigen serverruimte of binnen ons datacenter, wordt 24 x 7 gemonitord op werking, beschikbare schijfruimte, beveiliging, etc. Software updates worden uitgevoerd én er wordt gecontroleerd of de back-up succesvol is verlopen.

Werkplekbeheer

De IT-beheerdiensten van Rely zijn gericht op het continueren van de bedrijfsvoering. Efficiënt werkplekbeheer vormt een vitaal onderdeel van de bedrijfsvoering, omdat medewerkers in een steeds verder geautomatiseerde wereld steeds meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de werkplek. Wij ondersteunen uw medewerkers desgewenst met proactief werkplekbeheer voor op kantoor, thuis of onderweg. Rely biedt moderne werkplek beheeroplossingen met concrete antwoorden op de laatste ontwikkelingen waaronder cloud, security én Bring Your Own Device.

Applicatiebeheer

Applicatiebeheer vormt een belangrijk onderdeel binnen de beheerdiensten van Rely of het nu gaat om standaardapplicaties of applicaties die volledig op maat zijn gemaakt. Rely heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als kundig applicatiebeheerder. Niet voor niets beheren wij applicaties voor organisaties als Cliniclowns, Leger des Heils en Skydoo. In nauwe samenwerking met de applicatieleverancier zorgt Rely voor maximale, functionele beschikbaarheid. Rely verzorgt het beheer van de applicatie, afhankelijk van uw wensen en bedrijfssituatie, zowel bij u op locatie als op afstand.

Remote Monitoring

Organisaties worden in steeds grotere mate afhankelijk van hun IT-omgeving. Vaak zelfs in een dergelijke mate dat een uitval van directe invloed is op de bedrijfsresultaten. Met onze Remote Monitoring dienst wordt uw server omgeving 24 x 7 gemonitord. Acute problemen binnen uw IT-omgeving worden direct gesignaleerd waardoor response- en oplostijden tot een absoluut minimum worden gereduceerd. Een ander voordeel van deze constructie is, dat problemen vaak worden verholpen voordat ze zich voordoen.

Remote Support

Met Remote Support van Rely beschikken organisaties over een proactieve beheerder op afstand die structureel, periodiek of ad-hoc ingezet kan worden om over de gezondheid van uw systemen te waken en problemen direct op te lossen. Remote Support voorziet organisaties van een maximale uptime, flexibiliteit en overzicht. Hoewel onze organisatie is ingericht op het proactief ondersteunen van uw organisaties bij IT-vraagstukken, voorzien wij ook in de behoefte aan incidenteel systeembeheer.

IT-consultancy

Rely is gespecialiseerd in het adviseren, implementeren, onderhouden en beheren van bedrijfskritische IT-oplossingen. Een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening wordt gevormd door onze IT-consultancy diensten. Rely denkt met uw organisatie mee, zodat IT maximaal dienend aan de bedrijfsprocessen blijft en tegelijk kosten bespaart.

Proactief IT-beheer voor hoge beschikbaarheid

Rely heeft voor deze diensten een proactief IT-beheermodel dat het voorkomen van incidenten als belangrijkste doel heeft. Middels onze uitgebreide monitoring software wordt uw bedrijfskritische infrastructuur continu gemonitord door onze specialisten. Hierdoor worden verstoringen vaak al opgelost voordat deze zich voordoen, maar mocht er een incident plaats vinden, dan signaleert ons monitoringsysteem dit direct en kan er meteen worden ingegrepen.

Een IT-partner die strategisch toegevoegde waarde biedt

IT-beheer van Rely omvat niet enkel het beheren van uw IT-omgeving. Met het IT-beheer van Rely kunnen organisaties rekenen op een kerngezonde en strategische IT-partner op het gebied van consultancy. Rely helpt met de ontwikkeling van uw visie op IT-gebied en voorziet uw organisatie van een gestructureerd IT-plan voor de komende jaren. Rely fungeert als strategische IT-partner die helpt om de IT, planning en kostenbeheersing te realiseren met het oog op de lange termijn.

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255