Juridische IT

De markt verandert, uw kantoor verandert mee.

Het notariaat en advocatuur zijn zeer veeleisende branches en komen vaak in aanraking met kostenbesparingen en margedruk, maar bovenal betrouwbaarheid én efficiency. IT speelt daarbij een cruciale rol. Denk daarbij aan het optimaliseren van de processen, het inrichten van infrastructuur en altijd en overal beschikbaar hebben van de juiste informatie, zonder dat de beveiliging daarvan in gevaar komt. Als expert én marktleider in de juridische sector begrijpen wij het belang van IT-oplossingen die u ondersteunen in de uitvoering van het dagelijkse werk. Zonder zorgen, onderbreking of tijdsverlies!

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Waarom kiezen voor Rely voor uw Juridische IT?

Rely is met haar ruime ervaring bij uitstek dé IT-dienstverlener voor de juridische sector.

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • Eén enkele SLA voor al uw IT
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform
  • De klant staat centraal
Business-Benefits-expertise.png

Juridische IT-oplossingen

Een complexe wereld vraagt om heldere, efficiënte IT-oplossingen. Rely biedt kantoren, van 5 tot 100 werkplekken, de hoogste IT-standaard en is dé betrouwbare partner op het gebied van IT met een focus op de juridische sector. We investeren in goed opgeleide en gecertificeerde mensen met een gedegen achtergrond in de juridische branche die weten wat er speelt in de wereld van het notariaat en advocatuur.

Notarisapplicaties

Veel van onze medewerkers komen uit het notariaat waardoor u contact heeft met iemand die uw uitdagingen en vragen begrijpt. Bovendien hebben we een partnership met de leveranciers van applicaties voor het notariaat. Of u nu gebruikt maakt van NIS, Codex, Notarisdossier, Qu-Bis of NEXTassyst, u kunt vertrouwen op Rely.

Meer informatie

De NotarisSuite

De NotarisSuite is dé online werkplek voor het notariaat. Hierin staan alleen de applicaties die gekozen zijn door het notariskantoor. Dit zijn standaard kantoorapplicaties zoals Microsoft Office met daarin Word, Excel, PowerPoint en Skype for Business, aangevuld met de branche-specifieke applicaties van Van Brug, Dirict, Quantaris óf Devoon. De NotarisSuite is een volledig veilig portaal voor de gekozen applicaties.

Meer informatie

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255