Van Brug

Van Brug Logo

Van Brug Software onderscheidt zich als softwaremaker voor de juridische dienstverlening al jaren in met name het notariaat. Als marktleider, met passie voor het notariaat, gaan de medewerkers elke dag de uitdaging aan om middels het toevoegen van meer efficiency en tijdwinst de beste software-oplossing te kunnen bieden waarmee notariële processen nog verder geoptimaliseerd worden.

De medewerkers van Van Brug Software hebben zelf veel ervaring in het notariaat. Zo hebben o.a. de consultants en supportmedewerkers allemaal notariële kennis. Hierdoor weten zij als geen ander dat overzichtelijkheid, eenvoudig gebruik en een ideale workflow van de dagelijkse notariële processen binnen een notariskantoor van belang zijn om cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen voorzien van het juiste advies en documentatie. Daarnaast begrijpen zij écht uw vragen. En dat scheelt tijd.

De continue samenwerking met notariskantoren, adviseurs en (overheid)instanties (o.a. op het gebied van privacy en informatiebeveiliging) zorgt ervoor dat 'Codex', de nieuwste notariële software van Nederland, veilig, efficiënt en toekomstgericht is. Door de gebruiksvriendelijkheid en vele geïntegreerde modules kunnen notarissen en hun medewerkers zich dagelijks optimaal toeleggen op hun juridische rechten en plichten.

Sinds 2012 is Rely dé partner van Van Brug Software voor IT-beheer diensten bij het notariaat. Alle beheerdiensten van Van Brug Software zijn ondergebracht bij Rely, inclusief personeel. Voor alle Van Brug klanten is de servicedesk van Rely het eerste aanspreekpunt. Vragen over beheer en het gebruik van de Van Brug software worden direct geregistreerd en Rely zorgt vervolgens voor het toezien op de afhandeling en gereedmelding van jouw vraag of verzoek, ook voor de meldingen over software die door Van Brug worden opgelost.

Ook de installatie en software updates wordt door de IT-specialisten van Rely bij alle klanten van Van Brug groep uitgevoerd. Voor bestaande en nieuwe klanten heeft Rely dezelfde dienstverlening ingericht, die uiteraard naar jouw wensen kan worden aangepast. Standaard heb je de keuze uit werkplekken die lokaal beheerd worden met lokale installatie van office en software of werkplekken die voor zowel office en applicaties gebruik maken van onze private cloud omgeving.

Voor meer informatie: vanbrug.nl

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255