NotarisSuite

De NotarisSuite is dé online werkplek voor het notariaat. Hierin staan alleen de applicaties die gekozen zijn door het notariskantoor. Dit zijn standaard kantoorapplicaties zoals Microsoft Office met daarin Word, Excel, PowerPoint en Skype for Business, aangevuld met de branche-specifieke applicaties van Van Brug, Dirict, Quantaris óf Devoon. De NotarisSuite is een volledig veilig portaal voor de gekozen applicaties.

De NotarisSuite Rely

De bediening is uitermate eenvoudig, werkt op alle apparaten én is ook veilig op alle apparaten. U logt in via een eigen webpagina en heeft direct toegang tot uw eigen bureaublad met uw persoonlijke applicaties en gegevens. E-mail, agenda en notarieel informatiesysteem zijn binnen handbereik waardoor u alle vrijheid heeft om te werken waar en wanneer u wilt. U werkt in de cloud waardoor er geen data op uw apparaat staat. Bij verlies of diefstal van het apparaat is er dus geen sprake van een datalek. Een belangrijk gegeven gezien de AVG die vorig jaar is ingegaan.

Beheer is centraal geregeld

Bij de NotarisSuite is het beheer centraal geregeld en geautomatiseerd zodat u na het inloggen direct aan de slag kunt met een op maat ingerichte werkplek met de laatste versies van de software en applicaties. Dat zorgt voor hoge efficiency en veel gemak voor alle medewerkers. Op een eenvoudige manier kunt u communiceren met collega’s op een andere locatie en met organisaties waar u mee samenwerkt.

Afgestemd op het notariaat

Dankzij onze jarenlange ervaring in het notariaat hebben wij geleerd dat de notaris niet geholpen is met een standaard online werkplek. Zo is er bijvoorbeeld geen branche waar printen zo belangrijk is als in het notariaat. Met de NotarisSuite ondersteunt Rely deze primaire behoefte. Daarnaast krijgt u voldoende opslagruimte om aan de stijgende vraag naar opslagruimte te voldoen.

Vraag nu een gratis demo aan!

Flexibiliteit via de hybride Cloud

Het geheim achter de flexibiliteit van de NotarisSuite is het gebruik van het eigen private cloud-platform gecombineerd met diensten uit de public cloud. Hierdoor ontstaat een schaalbare datacenterarchitectuur bestaande uit netwerk, servers, storage, virtualisatie en geïntegreerd beheer. Binnen het private platform van Rely creëren we voor iedere notaris een eigen omgeving waarin alle gewenste diensten en functionaliteiten worden geplaatst. Dit kan worden gecombineerd met functionaliteit uit de public cloud, zoals bijv. Microsoft Office 365. Alle IT-functionaliteiten, diensten en applicaties worden vanuit deze hybride omgeving aan de gebruikers geleverd via een veilig portaal.

Informatie is en blijft uw eigendom

Alle informatie is organisatie specifiek toegankelijk en eigendom van uw kantoor. Belangrijk voordeel is dat er zeer flexibel functionaliteiten kunnen worden toegevoegd waaronder eigen bedrijfsapplicaties, die specifiek voor uw kantoor zijn ontworpen. U combineert hier de verschillende voordelen van de diverse cloudvormen. U beschikt over de hoge beschikbaarheid en de flexibiliteit van de public cloud en tegelijkertijd bent u er dankzij ons private cloud-platform van verzekerd dat de cliëntendata in Nederland wordt opgeslagen.

Voorspelbaar kostenmodel

Piekinvesteringen zijn voorgoed verleden tijd! Bij traditionele IT-oplossingen worden software, applicaties en hardware aangeschaft en is het in uw eigendom. Hierna moeten alle updates en licenties apart worden bijgehouden en eventueel separaat worden aangeschaft. Het abonnementsmodel van de online werkplek gaat uit van een “pay-per-use” model: een vast bedrag per gebruiker, per maand. Dit zorgt voor duidelijkheid en beheersbaarheid, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de upgrades en updates.

Voordelen NotarisSuite

  • Een complete werkplek: alle data direct en veilig beschikbaar
  • Eigen applicaties en databases zijn te koppelen
  • Probleemloos printen en scannen
  • Eén SLA voor onze gehele dienstverlening
  • Single-Sign-On naar de Office 365 omgeving
  • Het veilige portaal met de zekerheid dat de applicaties beschikbaar en bereikbaar zijn
  • Geen onverwachte kosten
  • Gebruik en gebruikers zijn op maandbasis eenvoudig op- en af te schalen
  • Modulair op te bouwen met maatwerk om het volledig naar uw klantwensen in te richten
  • Hostingplatform: ISO 9001, ISO 27001, ISAE 3402 gecertificeerd
  • Disaster Recovery en uitwijkoplossingen kunnen eenvoudig ingeregeld worden

Vraag nu een gratis demo aan!

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255