Netwerken

Razendsnel en betrouwbaar met landelijke dekking

Netwerken vormen een onmisbaar onderdeel van uw organisatie, omdat ze effectieve communicatie mogelijk maken. De juiste netwerkoplossingen zorgen voor optimale klantbereikbaarheid, verbinding met partners en gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Rely is een betrouwbare leverancier van internettoegang en besloten bedrijfsnetwerken.

Met maatwerk netwerkoplossingen zorgen we dat uw organisatie altijd online en bereikbaar is. Daarnaast nemen we ook het onderhoud volledig uit handen.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Waarom kiezen voor Rely voor uw werkplekdiensten?

Rely Expertise
  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform

Behoefte aan een snel en flexibel netwerk?

Ook wanneer de bedrijfssituatie vraagt om het eenvoudig op- en afschalen van het netwerk denken we graag met u mee. Onze ‘best-of-breed’ benadering biedt een netwerkoplossing die kan meegroeien met de organisatie. Onze oplossingen worden gebouwd op basis van ons eigen hoogwaardig MPLS-netwerk met PAN-Europese footprint. Gecombineerd met een ruim aanbod van lokale netwerktechnologieën, stelt dit ons in staat om aan alle bedrijfsspecifieke behoeften te voldoen, nu en in de toekomst.

Rely maakt gebruik van een totaalpakket aan breedbandverbindingen, van ADSL tot radio- en glasvezelverbindingen met bandbreedtes tot 1 Gbit/s. Binnen deze range aan diensten is er een enorme verscheidenheid aan bandbreedtes en overboekingen, waardoor we een op maat gemaakte oplossing aanbieden die volledig aansluit op de behoeften van uw organisatie.

We maken gebruik van de modernste dark-fiber technologie voor hoge bandbreedtes en indien er geen glasvezel beschikbaar is, geven de ontwikkelingen op andere gebieden voldoende mogelijkheden om locaties te voorzien van de gevraagde bandbreedtes. VDSL is inmiddels uitgerold in het grootste deel van Nederland, wat de mogelijkheid geeft tot 50 Mbit/s verbindingen op een conventionele telefoonverbinding, maar ook radioverbindingen zijn mogelijk waarbij bandbreedtes tot 1 Gbit/s haalbaar zijn over afstanden tot 35 kilometer.

Kostenvriendelijke en betrouwbare netwerkoplossingen

Rely maakt gebruik van meerdere netwerkleveranciers, die elk een eigen (inter)nationaal of lokaal netwerk leveren en gebruik maken van verschillende technologieën. Zo zijn we niet afhankelijk van één netwerk maar gebruiken we meerdere leveranciers om de verschillende elementen te combineren. Daarmee behalen we de meest kosteneffectieve en technologisch beste oplossing voor uw wensen en eisen.

Er zijn weinig organisaties die de tijd, vaardigheden, ervaring of de wens hebben om meerdere leveranciers tegelijkertijd te beheren. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen. Onze ruime ervaring als service provider met verschillende (netwerk)leveranciers zorgt ervoor dat we de mensen, processen en systemen hebben die een totaaloplossing bieden met een hoger niveau van dienstverlening dan een zelf gecombineerde netwerkoplossing.

Onze netwerkdiensten gaan veel verder dan eenvoudige installatie en monitoring. We maken een uitgebreide inventarisatie over wat uw organisatie wilt bereiken met het netwerk en werken samen om de oplossing te ontwerpen, te bouwen, te beheren en evolueren, wanneer het bedrijf groeit of eisen veranderen.

Volledige ontzorging van netwerkdiensten

Met een toonaangevende reeks van verbindingstechnologieën, interconnectie met onze Next Generation IP-netwerk en geografisch gespreid aanbod van datacenterfaciliteiten, zijn we in staat om connectiviteit te leveren wanneer u het nodig heeft, waar u het nodig heeft én tegen concurrerende prijzen. Onze verbindingen zijn voorzien van een hoogwaardige SLA (Service Level Agreement) zodat we de zorg voor de verbinding helemaal uit handen nemen.

Om de beschikbaarheid te verhogen is het mogelijk om verschillende verbindingen te combineren en te zorgen voor een naadloze overgang op een secundaire verbinding bij een eventueel incident. Combinaties met werkplek- en/of clouddiensten zijn geen enkel probleem vanwege de modulaire opzet van ons portfolio waardoor we een betrouwbare End-to-End SLA kunnen garanderen voor uw eigen specifieke oplossing.

De netwerkdiensten van Rely

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255