Security

Krachtige, gebruiksvriendelijke en schaalbare beveiliging voor nu en de toekomst

Cybercriminelen proberen steeds vaker in te breken op netwerken om misbruik te maken van kostbare bedrijfsdata, persoonlijke gegevens of bijvoorbeeld processorkracht van de lokale server. De ontwikkelingen gaan echt razendsnel en zijn haast niet bij te houden zonder het als primaire taak toe te wijzen binnen de organisatie. U kunt uw organisatie daarbij alleen goed beschermen als u zorgt voor 24 uur per dag bewaking. Die combinatie maakt het een kostbare en tijdrovende zaak; het terrein van experts.

Waarom kiezen voor Rely voor security?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform

Onze securitydiensten

Rely heeft een complete set security-diensten die een betrouwbare beveiliging kunnen verzorgen voor uw bedrijfsvoering, onderverdeeld in drie security-gebieden. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen een of meerdere diensten ervoor zorgen dat huidige gaten in de beveiliging worden gedicht, of dat er een extra laag bescherming wordt aangebracht:

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255