Citrix ShareFile

De professionele oplossing voor synchronisatie en delen van bestanden

Medewerkers zijn in grote mate afhankelijk van data om hun werk te kunnen doen. Echter op het moment dat zij grote hoeveelheden data delen, vertrouwen zij vaak op publieke filesharingapplicaties zoals Dropbox en WeTransfer. Als de IT-afdeling het gebruik van deze programma’s blokkeert zonder een alternatief te bieden, gaat dit ten koste van de productiviteit. U kunt het echter ook niet veroorloven dat gebruikers deze publieke software-tools blijven gebruiken. De oplossing hiervoor is Citrix ShareFile, de professionele oplossing voor de synchronisatie en het delen van bestanden. Het biedt de benodigde veiligheid, controle en flexibiliteit, terwijl de gebruikerservaring optimaal is, waardoor gebruikers bereid zijn om over te stappen.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik

Naadloze integratie met Exchange, Outlook en SharePoint

icon_security.png

Veilig

Alle verkeer verloopt volledig versleuteld

Gebruikersgemak

Goede gebruikerservaring

Bestanden zijn overal en van elk device op een veilige manier toegankelijk

Wat is ShareFile?

ShareFile is een file synchronisatie en sharing oplossing die gevraagde veiligheid, controle en flexibiliteit biedt, terwijl de gebruikerservaring optimaal is, zodat gebruikers bereid zijn om over te stappen. De hedendaagse zakelijke omgeving kent een explosie van data en applicaties, en een alsmaar groeiende behoefte aan samenwerken, zowel onderling als met partners, leveranciers en klanten. Tot de introductie van ShareFile bestond er geen veilige systematische manier om essentiële zakelijke documenten op te slaan, te delen, te beoordelen of goed te keuren. ShareFile is van begin tot eind ontwikkeld voor organisaties om hun teams gemakkelijker (met klanten) te laten samenwerken.

Vijf essentiële kenmerken

Citrix heeft jarenlange ervaring in het beschermen van bedrijfskritische data. Vanuit deze ervaring en input vanuit hun klanten zijn er vijf essentiële voorwaarden vastgesteld waar een goede oplossing voor de synchronisatie en het delen van bestanden aan moet voldoen:

 • Veiligheid
 • Flexibele opslagmogelijkheden
 • Integratie met de bestaande infrastructuur
 • Goede gebruikerservaring
 • Ondersteuning voor werkplek van de toekomst

Veiligheid

In de huidige werkomgeving wordt samenwerken steeds belangrijker. Niet alleen tussen medewerkers binnen, maar ook met mensen buiten de organisatie. Het kunnen delen van data is dan een eis. Dit dient echter wel op een veilige manier te gebeuren om te voorkomen dat gevoelige data bij niet-geautoriseerde personen terecht komt. Binnen ShareFile kunt u eenvoudig instellen wie in welke mate toegang heeft tot welke bestanden. Daarnaast kunt u monitoren wie waar en wanneer toegang tot de data heeft gehad.

Flexibele opslagmogelijkheden

De vele programma’s die online beschikbaar zijn voor het delen van data bieden alleen de mogelijkheid om data in de publieke cloud op te slaan. Dankzij ShareFile kunt u nu zelf bepalen waar u uw data opslaat. Dit kan zowel on-premise als in de verschillende cloud vormen. Deze flexibiliteit biedt ook gelijk meerdere manieren om met het beheer om te gaan.

Integratie met de bestaande infrastructuur

Om het beheer te vereenvoudigen, is het van groot belang dat aanvullende software programma’s eenvoudig te integreren zijn in uw bestaande infrastructuur. Op deze manier zijn de veiligheid en prestaties het beste te waarborgen. Met ShareFile bent u ervan verzekerd dat dit mogelijk is.

Gebruikerservaring

De belangrijkste reden voor gebruikers om te kiezen voor een online programma is het gebruiksgemak. Het is van groot belang dat u uw gebruikers een intuïtieve oplossing biedt die voor een snelle acceptatie zorgt. ShareFile biedt dit gebruiksgemak gecombineerd met de mogelijkheid om data op een veilige manier op te slaan en vanaf elk device te delen met collega’s en mensen buiten de eigen organisatie. Dit geldt ook voor grote files die niet via e-mail verstuurd kunnen worden.

Ondersteuning voor werkplek van de toekomst

Aangezien gebruikers in grote mate afhankelijk zijn van data willen ze ook overal toegang tot de data en niet beperkt worden door locatie, device of tijdstip. De werkplek van de toekomst is een online werkplek die aan bovenstaande wens voldoet én rekening houdt met de veiligheidseisen van de organisatie. Gebruikers willen daarnaast ook samenwerken met mensen buiten hun organisatie en verwachten dan dat de data veilig gedeeld kan worden. Door ShareFile te integreren in de werkplekoplossing is dit gewaarborgd.

De voordelen van Citrix ShareFile

 • ShareFile verhoogt de beveiliging van opgeslagen bestanden
 • Bestanden zijn overal en van elk device op een veilige manier toegankelijk
 • Eenvoudig delen van bestanden, zowel binnen als buiten de eigen organisatie
 • Meerdere storage mogelijkheden: public cloud, private cloud en on-premise
 • Naadloze integratie met Exchange, Outlook en bestaande SharePoint omgevingen
 • Optimaal samenwerken door middel van workflows
 • Alle verkeer verloopt volledig versleuteld
 • Inzicht in welke data is gedeeld, met wie en wanneer
 • Management en ondersteuning door eigen Rely-experts

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255