E-mail & Web Security

Anti-virus en anti-spam oplossing op basis van Symantec.cloud

E-mail zorgt voor een eenvoudige, snelle en goedkope uitwisseling van informatie. Voor veel organisaties is het de voornaamste manier van zakelijke communicatie geworden. E-mail wordt tegenwoordig dan ook terecht gezien als een bedrijfskritische toepassing waarbij een verstoring direct een enorme impact heeft op de dagelijkse gang van zaken. Daarom is ook een hoge bescherming essentieel.

Zonder effectieve verdediging riskeren organisaties kostbare verstoringen, datalekken en het verlies van vertrouwen van haar klanten. Kies daarom voor de zekerheid van Rely E-mail Security door middel van Symantec.cloud.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Hoogwaardige oplossing

Hoogwaardige oplossing

100% beveiliging van de bekende én onbekende virussen

Geen merkbare vertraging

Geen merkbare vertraging

Scanning en levering van de e-mail in minder dan 60 seconden.

Eenvoudig gebruik

Eenvoudig gebruik

De dienst behoeft geen installatie en is eenvoudig te configureren en toe te passen buiten het eigen platform.

Waarom starten met E-mail & Web Security?

Rely biedt met E-mail Security een hoogwaardige oplossing op basis van Symantec technologie. Deze oplossing zorgt voor een optimale bescherming tegen (kwaadaardige) virussen en overlast door spam. De dienst biedt volledige bescherming tegen bekende en onbekende e-mail virussen en heeft een gegarandeerde 99% detectie van spam, vastgelegd in een hoogwaardige SLA.

Het helpt organisaties bij het beschermen van berichten tegen virussen, spam, phishing, gerichte aanvallen en bulk e-mail. Daarnaast vermindert het de complexiteit door het gebruik van een centraal platform vanuit een eigen robuuste cloud infrastructuur.

Effectieve malware beveiliging

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer gerichte aanvallen op verschillende communicatieprotocollen, waaronder e-mail. Zogenaamde malware-programmeurs doen aanzienlijke inspanningen in het ontwikkelen van kwaadaardige software om gaten in de beveiliging uit te kunnen buiten. Bijna één op de 106 e-mails bevat momenteel een vorm van malware bedreiging. Sommige aanvallers gebruiken daarbij zeer gerichte benaderpogingen die zijn ontworpen om op authenticatie gebaseerde systemen te verslaan.

Hierdoor is de inzet van traditionele anti-virus technieken niet voldoende en moeten er extra maatregelen worden genomen. Met de effectieve verdediging van E-mail Security kunt u uw bedrijf beschermen tegen malware zonder hardware of software op locatie.

E-mail beveiliging van inbox én outbox

Rely levert met E-mail Security een complete beveiliging van zowel inkomende als uitgaande berichten met een effectieve en accurate anti-malware, anti-spam en content filtering dienst vanuit een wereldwijd cloud-platform.

De 99% spamdetectie met slechts 0,0003% valse positieven zorgt dat het netwerk niet volloopt met spam en werknemers hun tijd niet verdoen met het lezen van ongewenste massamails. De 100% beveiliging tegen bekende en onbekende virussen beschermt uw netwerk en medewerkers tegen nieuwe en opkomende bedreigingen en gerichte aanvallen.

De continuïteit is bovendien volledig gewaarborgd door gegandeerde beschikbaarheid van de service. Deze toonaangevende cloudbeveiliging wordt geleverd met de beste SLA’s en volledige klantondersteuning zoals u van Rely mag verwachten.

Eenvoudig gebruik

Er is geen gebruikerstraining nodig voor het gebruik van E-mail Security. De dienst behoeft geen lokale installatie en is eenvoudig te configureren en te gebruiken. De dienst wordt centraal ingeschakeld om automatisch de inkomende en uitgaande e-mail met bijlagen te scannen. Het biedt alle gebruikers de mogelijkheid om veilig e-mail te ontvangen en te versturen, onafhankelijk van de gebruikte technologie.

De infrastructuur en beschermingstechnologieën van E-mail Security worden ontwikkeld en beheerd door een team van experts van Symantec. U behoudt zelf volledige controle over beleidsregels en serviceprestaties via het webbeheerportal, waarop u ook rapporten kan generen en e-mails kan traceren.

Extra beveiliging voor de inhoud en bijlagen van e-mails

E-mail Security heeft twee additionele modules die in combinatie met anti-virus en anti-spam kunnen worden afgenomen; ‘content control’ en ‘image control’. Met deze modules kan de naleving van beleid op gebied van ‘acceptable use’- en/of ‘data leakage prevention’ voor het e-mailverkeer worden gecontroleerd, door specifieke regels in te stellen voor de controle van inhoud van e-mails en toegevoegde afbeeldingen.

Een e-mailbericht dat inbreuk maakt op het beleid van de organisatie kan onderworpen worden aan diverse acties, zoals ‘blokkeren/verwijderen’ of ‘doorsturen naar de IT-afdeling’.

Web Security

De dienstenbundel is eenvoudig uit te breiden met een module voor professionele bescherming van het internetverkeer tussen uw organisatie en derden; Web Security.

Als een extra beschermlaag tussen het internet en de lokale IT-infrastructuur wordt het wereldwijde cloud-platform van Symantec ingezet om al het internetverkeer te controleren. Met behulp van URL-filtering is het mogelijk om centraal de bedrijfspolicy voor acceptabel surfgedrag van gebruikers aan te passen waarbij bepaalde websites volledig geblokkeerd worden, de toegang wordt beperkt tot bepaalde periodes op een (werk)dag of een maximale bezoekduur ingesteld wordt.

De voordelen van Rely E-mail & Web Security

  • Anti-Virus: 100% bescherming tegen bekende en onbekende virussen
  • Anti-Virus accuratie: minder dan 0,0001% valse positieven
  • Anti-Spam: 99% detectie met minder dan 0,0003% valse positieven
  • Hoge beschikbaarheid met 100% garantie
  • Filtervertraging: scanning en levering van de e-mail in minder dan 60 seconden
  • 24x7 automatische updates
  • Geen verlies van netwerk-bandbreedte door het filteren van spam en virussen buiten uw netwerk
  • Content Control en Image Control

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255