Enterprise Mobility + Security

Beheer en beveiliging van devices, applicaties en data

Met het toenemende aantal cloudgebaseerde applicaties dat we altijd, overal en op elk device willen gebruiken, groeit ook de vraag naar beheer en beveiliging. Met Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) wordt de data beheerd en wordt bepaald hoe de data gelezen, beschreven en gedeeld mag worden. Daarbij kan er afgedwongen worden wat het beveiligingsniveau van een device is en op welke wijze de data beschikbaar mag komen. EMS beheert zowel de data, de applicatie als de toegangsvoorwaarden van het device.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Placeholder icon

Volledig beheer

Veilig beheer van devices, ongeacht of ze privé-eigendom of eigendom van de organisatie zijn, met ondersteuning van alle populaire platforms (Windows, iOS, macOS en Android).

Placeholder icon

Allround beveiliging

In het geval van verlies of diefstal kunt u op afstand het wachtwoord van het device resetten, het device blokkeren, de data versleutelen of het device volledig wissen.

Gebruiksgemak

Versimpelt beheer

Faciliteert uitrol op afstand van gewenste applicaties voor gebruikers.

Wat is EMS?

EMS is een oplossing die speciaal is ontwikkeld voor beheer en beveiliging van devices, applicaties en data. U heeft altijd en overal beveiligde toegang tot uw informatie waardoor u klanten snel en efficiënt kunt helpen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van bedrijfsgegevens. De oplossing is op te delen in vijf losse onderdelen zodat u zelf kan kiezen om een deel van de oplossing te gebruiken, een combinatie van onderdelen of de complete oplossing. Deze onderdelen zijn:

 • Identiteit gerichte beveiliging
 • Identiteit- en toegangsbeheer
 • Informatiebeveiliging
 • Bureaubladvirtualisatie
 • Beheer van mobiele apparaten en applicaties

Identiteit gerichte beveiliging

Dit is een holistische en innovatieve benadering van databeveiliging. Traditionele beveiligingsmethodes zijn door het veranderde cloud-landschap niet langer toereikend. Om uw business echt goed te beschermen, heeft u een oplossing nodig die beschermt, bedreigingen opspoort en het juiste antwoord vindt op deze bedreigingen, zowel on-premise als in de cloud. Door voor elke medewerker een eigen identiteit te creëren en die goed te beschermen heeft Microsoft een goed antwoord gevonden op deze nieuwe uitdagingen.

Identiteit- en toegangsbeheer

Dit onderdeel biedt de oplossing voor eenvoudig en veilig toegangs-beheer. Nu medewerkers steeds vaker hun eigen apparaten zakelijk gebruiken en daarnaast ook steeds meer SaaS-applicaties gebruiken, is dit voor veel IT-afdelingen een grote uitdaging geworden. Identiteit- en toegangsbeheer helpt de IT-afdeling om de bedrijfskritische data te beschermen dankzij zaken als Multi Factor Authentication (MFA). Het instellen van proactieve waarschuwingen helpt om potentiële issues te snel op te lossen en dankzij geavanceerde rapportages kunnen toekomstige problemen worden voorkomen.

Informatiebeveiliging

Via deze oplossing kunt u uw data classificeren op basis van gevoeligheid en kan de meest kritische data onder permanente bewaking gehouden worden. Deze data kan vervolgens versleuteld worden en u kunt gebruikersrechten toevoegen. Dit alles kan op een eenvoudige manier zonder de dagelijkse werkzaamheden te beperken.

Bureaubladvirtualisatie

Met dit onderdeel optimaliseert u de beleving voor gebruikers. Waar ze ook inloggen en ongeacht het device kunnen ze altijd met dezelfde vertrouwde desktop werken die vergelijkbaar is met een lokale desktop. Hierdoor is het voor de IT-afdeling ook eenvoudig om applicaties voor de gebruikers te activeren.

Beheer van mobiele apparatuur en applicaties

Dit laatste onderdeel van de oplossing wordt geboden met behulp van Microsoft Intune, een meer traditionele oplossing voor beheer van mobiele devices die met de toevoeging van andere onderdelen binnen EMS één van de meest geavanceerde oplossingen voor een beheerd mobiel platform is geworden. U kunt zelf de keuze maken of u de apparaten en applicaties beheert vanuit de cloud of lokaal, alles via één console.

Noodzakelijk tool

In het huidige digitale tijdperk is EMS eigenlijk een noodzakelijke tool voor organisaties. U wordt in staat gesteld om data en apparatuur adequaat te beschermen en de productiviteit te verbeteren zonder concessies te doen aan de gebruikerservaring. Het is een belangrijke stap voorwaarts in het verhogen van de veiligheid, zeker met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vorig jaar en waar elke organisatie mee te maken heeft.

De voordelen van Microsoft EMS

 • Beheer van alle apparatuur; vast of mobiel
 • Veilig beheer, ongeacht het besturingssysteem
 • Beperk de toegang vanuit ongeautoriseerde devices
 • Remote wachtwoord reset, device lock, encryptie of volledig wissen
 • Voorkomt het uitlekken van bedrijfsdata door beperkingen in acties als kopiëren, plakken en opslaan;
 • Beveiligt applicaties van onbeheerde devices
 • Faciliteert uitrol op afstand van gewenste applicaties

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255