Managed Firewall

Combinatie van hardware, expertise en continue bewaking

Informatiebeveiliging is tegenwoordig een actief en continu proces, ook voor uw organisatie! Een firewall alleen is niet meer afdoende om alle beveiligingsrisico’s uit te sluiten. De meeste organisaties beschikken echter niet over een afdeling systeembeheer die 24 uur per dag het netwerk kan bewaken. Terwijl het risico op gehackt worden steeds groter wordt.

Het actueel houden van kennis op het gebied van de informatiebeveiliging is kostbaar en tijdrovend. Een adequate 24x7 beveiligingsstrategie is echter noodzakelijk want een succesvolle hack-poging kan grote gevolgen hebben in termen van productiviteitsverlies, schade aan systemen, juridische aansprakelijkheid en bedrijfsimago.

Kies daarom voor de zekerheid en zorgeloosheid van Rely Managed Firewall: een effectief beveiligingsconcept waarbij hardware, expertise en continue bewaking centraal staan.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Placeholder icon

24x7 support

Rely kent maar één supportniveau voor Rely Managed Firewall, met pro-actieve 24x7 ondersteuning.

Placeholder icon

Enterprise hardware

Vernieuwde hardware architectuur, geïntegreerde services en volledig schaalbaar naar gelang het netwerk of gebruiker dit eist.

Placeholder icon

Certificering

Onze security-specialisten zijn volledig door Fortinet gecertificeerd voor beheer en support.

Wat is een firewall?

Een firewall is hardware of software die functioneert als een soort van muur tussen uw netwerk en het internet. Alle informatie die door de firewall komt, wordt gescand op gevaarlijke onderdelen en vervolgens doorgelaten of tegengehouden. Dit werkt ook andersom, zodat u niet zomaar alles het internet op stuurt.

Firewalls vormen al meer dan 25 jaar de eerste verdedigingslinie binnen netwerkbeveiliging. Zij vormen een barrière tussen beveiligde en beheerde interne netwerken die kunnen worden vertrouwd en niet-vertrouwde externe netwerken, zoals het internet.

Netwerkbeveiliging is méér dan een technologisch vraagstuk

Maatregelen om een (bedrijfs)netwerk te beveiligen concentreren zich meestal op het implementeren van beveiligingssoftware en -hardware in de vorm van firewalls en VPN’s. Vaak ontbreekt daarbij het besef dat beveiliging veel méér is dan een technologisch vraagstuk alleen. Wanneer een firewall niet regelmatig wordt geactualiseerd of werknemers onzorgvuldig omgaan met wachtwoorden of encryptiehulpmiddelen, is een organisatie toch enorm kwetsbaar. De beveiliging is namelijk zo sterk als de zwakste schakel.

Informatiebeveiliging is een actief proces en een onbeheerde firewall is niet afdoende om beveiligingsrisico’s uit te sluiten. Met de Managed Firewall service van Rely kiest u voor optimale zekerheid en heeft u geen omkijken meer naar installatie, configuratie en onderhoud.

Zogenaamde ‘cybercriminelen’ proberen steeds vaker in te breken op bedrijfsnetwerken om misbruik te maken van kostbare bedrijfsgegevens of bijvoorbeeld processorkracht van het lokale platform. De ontwikkelingen gaan echt razendsnel en zijn haast niet bij te houden zonder het als primaire taak toe te wijzen binnen uw organisatie. U kunt het netwerk daarbij alleen goed beschermen als u het 24 uur per dag bewaakt. Die combinatie maakt het een kostbare en tijdrovende zaak; het terrein van specialisten.

De gevolgen van onvoldoende netwerkbeveiliging

Een succesvolle hackpoging kan enorme gevolgen hebben:

  • Productiviteitsverlies: door het herstellen van schade aan programma’s en bestanden en het dichten van het beveiligingslek;
  • Financiële schade/juridische aansprakelijkheid: indien privacygevoelige of vertrouwelijke informatie ontvreemd wordt van het bedrijfsnetwerk kan dit leiden tot juridische procedures en schadeclaims;
  • Imagoverlies: een succesvolle hack kan (mede onder druk van de media) een zorgvuldig opgebouwde reputatie beschadigen richting klanten en leveranciers.

Rely beschikt met de dienst Rely Managed Firewall over een effectief beveiligingsconcept waarbij de combinatie van hardware, expertise en continue bewaking centraal staat en een effectieve bescherming biedt in vrijwel elke situatie en netwerkoplossing. Deze oplossing is geschikt voor zowel eenvoudige als complexe bedrijfsnetwerken en is gebaseerd op de hoogwaardige series van Fortinet en Juniper Networks.

Certificeringen

Zoals gezegd is een firewall zonder specialisten en pro-actieve monitoring onvoldoende om het hoofd te bieden tegen (on)voorziene incidenten. Onze security-specialisten zijn volledig door Fortinet en Juniper gecertificeerd voor beheer en support van de firewalls. Zij verzorgen daarnaast ook zowel het design als implementatie van de Managed Firewall, geheel in overeenstemming met de wensen en eisen vanuit uw organisatie.

Pro-actieve 24x7 support

Binnen Rely wordt u gekoppeld aan vaste contactpersonen en vaste klantenteams zodat we u direct goed van dienst te kunnen zijn. Hierdoor krijgt u altijd iemand aan de lijn krijgen die kennis van zaken heeft en wordt u snel geholpen.

Onze Managed Firewall service staat garant voor pro-actieve 24x7 support. Of het nu midden in de nacht is of tijdens het weekeinde, onze specialisten staan altijd klaar om u de support te geven die bij deze dienst hoort. Onze servicedesk weet hoe belangrijk een veilige verbinding voor uw organisatie is!

De voordelen van Rely Managed Firewall

  • Enterprise-klasse hardware van Fortinet
  • 24x7 support
  • Pro-actieve monitoring
  • Maximale zekerheid met end-to-end SLA
  • Specialisten met de hoogste certificering
  • Transparant maandbedrag zonder hoge investering

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255