Scannen & testen

Werken de genomen technische maatregelen?

Organisaties zijn in steeds grotere mate afhankelijk van IT als het gaat om bedrijfskritische applicaties en de dagelijkse operatie. De veiligheid, beschikbaarheid en integriteit van deze systemen zijn cruciaal voor het succes van ondernemingen. Binnen het gebied “Scannen & testen” onderzoeken we of de genomen technische maatregelen binnen de afgesproken doelstellingen functioneren en voldoende bescherming bieden.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Waarom kiezen voor Rely voor security?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform
Rely Security shield
Claranet icon Vulnerability scanner

Vulnerability Scanner

Voor deze dienst zijn wij een partnership aangegaan met Guardian360. De Vulnerability Scanner bestaat uit acht verschillende netwerk- en platformscanners, die constant in en om het bedrijfsnetwerk zoeken naar zwakke plekken of kwetsbaarheden in de netwerk- of webapplicatie-beveiliging. Het platform is in staat om te scannen volgens de ISO27001, NEN7510, OWASP, BIC en DigiD 2.0 normen en laat direct zien of er afwijkingen zijn van de geldende normen en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees verder

Claranet icon Security Test

Security Test

Een Security Test is een vorm van ethisch hacken waarbij hackpogingen worden gesimuleerd om kwetsbaarheden bloot te leggen, zodat duidelijk wordt welke onderdelen verbeterd dienen te worden. Deze tests zijn vaak in de vorm van interne en externe penetratietests, maar ook middels Social engineering of phishingtests. Belangrijkste doelen zijn dan ook: het identificeren en classificeren van zwakke plekken in de beveiliging, het voorkomen van extra kosten veroorzaakt door downtime, het voldoen aan certificerings- en compliancy eisen van o.a. ISO-27001, NEN-7510 en de AVG en het beoordelen van beveiligingsinvesteringen.

Lees verder

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255