Vulnerability Scanner

Acht verschillende scanners voor netwerk en platform op basis van Guardian360

IT-infrastructuur is tegenwoordig essentieel voor de bedrijfsvoering en de bescherming hiervan is van het grootste belang. 100% beveiliging bestaat echter niet, maar we kunnen u wel helpen om risico’s te verkleinen, mogelijke bedreigingen op tijd te signaleren en snel te handelen als het toch fout gaat. Dat doen we op basis van de Vulnerability Scanner van onze partner Guardian360. Hiermee realiseren wij ongeëvenaard inzicht in de beveiliging en bescherming van alle applicaties en IT-infrastructuur.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Placeholder icon

Bescherming (persoons)gegevens

Organisaties kunnen met deze scanner aantonen dat ze zich ten volle inzetten om datalekken te voorkomen.

Hoge beschikbaarheid

Onafhankelijke rapportage

Continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden.

Gebruiksgemak

In control

Organisaties die de Vulnerability Scanner inzetten krijgen een 360 graden blik op informatiebeveiliging en zijn ‘in control’.

Wat is een Vulnerability Scanner?

De Vulnerability Scanner bestaat uit acht verschillende netwerk- en platformscanners, die constant in en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of kwetsbaarheden in de netwerk- of webapplicatie-beveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging toch iemand het netwerk binnendringen dan wordt er een stil alarm geslagen. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker en kan direct vervolgstappen nemen om de inbraak te neutraliseren en/of de schade te beperken. De Vulnerability Scanner bestaat uit de volgende scanners:

Global Scanner

Deze scanner bekijkt uw applicaties, infrastructuur en apparatuur van buiten uw netwerk. Wij doen dat door het netwerk te benaderen met technieken die een ‘echte hacker’ gebruikt om IT-omgevingen te infiltreren.

Poort Scanner

Deze scanner bekijkt vanuit de buitenkant van het netwerk of platform welke poorten open staan. Openstaande poorten bieden de mogelijkheid voor een aanvaller om verder in de infrastructuur door te dringen of om webapplicaties te kunnen aanvallen.

Amplification Scanner

De Amplification Scanner controleert servers op correcte configuratie van servers en stelt vast of zij wel of niet vatbaar zijn voor diverse bedreigingen als: SSL- en TLS misconfiguratie en reflection attack mogelijkheden in het netwerk.

Netwerk Vulnerability Scanner

Deze scanner controleert op de aanwezigheid van onder andere oude applicaties die niet goed gepatcht zijn, maar ook op netwerk-toepassingen, complete besturingssystemen en webapplicaties. We kunnen zo meer dan 85.000 actuele bedreigingen herkennen en hierop alarmeren.

Lokale Scanner

De Lokale Scanner is een fysieke of virtuele ‘Probe’ die op veilige en verantwoorde wijze in uw interne netwerk wordt geplaatst, uiteraard in overleg met de IT-afdeling. Op deze Probe zijn Guardian360 scanners geïnstalleerd die het netwerk van binnenuit afspeuren op bedreigingen.

Credential Scanner

Deze scanner speurt het netwerk af naar onversleutelde, niet-complexe of te korte wachtwoorden en probeert toegang te krijgen met behulp van de Guardian360 Cruncher.

Blacklist Scanner

De Blacklist scanner zorgt ervoor dat u snel kunt ingrijpen als uw domeinen of IP-adressen op een blacklist staan.

Defense Scanner

De Defense Scanner zoekt in plaats van directe kwetsbaarheden naar het ontbreken van defense-in-dept maatregelen. Dit soort maatregelen helpen uw (web)applicaties en netwerk preventief te beschermen tegen mogelijke toekomstige aanvallen of bij het preventief verhelpen en voorkomen van nog onbekende kwetsbaarheden.

Over Guardian360

Guardian360 is een Nederlandse securityspecialist, gevestigd in Rotterdam. Het Guardian360-team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring binnen de informatiebeveiliging en webaplicatieontwikkeling hebben. Naast de voor de hand liggende certificeringen bezitten een aantal van de medewerkers de gerenommeerde OSCP certificering. Meer informatie: www.guardian360.nl

De voordelen van de Vulnerability Scanner

  • 100% Nederlandse organisatie
  • Onafhankelijke rapportage
  • Bescherming van (persoons)gegevens en intellectueel eigendom
  • 360 graden blik op het totale IT-landschap
  • Voorkomt datalekken
  • Ondersteunt compliancy binnen de organisaties
  • Continue scanning en awareness

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255