Werkplekken

Werkplekbeheer voor elke bedrijfssituatie

Onder druk van 'Het Nieuwe Werken' en 'Bring/Choose Your Own Device' is de behoefte om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken de afgelopen jaren enorm gegroeid. De moderne werkplek bestaat niet meer traditioneel uit een desktop, monitor, toetsenbord en muis. Inmiddels bestaat de werkplek uit meerdere devices, zoals een desktop, laptop, tablet en smartphone, uitgebreid met de beveiligde online werkplek, office-pakket en probleemloze (en draadloze) netwerktoegang.

Met werkplekbeheer van Rely zorgt u voor up-to-date werkplekken en garandeert u de flexibiliteit en continuïteit van de bedrijfsprocessen.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Waarom kiezen voor Rely voor uw werkplekdiensten?

Rely Expertise
  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform

Wat verstaan wij onder werkplekken?

Werkplekbeheer zorgt voor een complete werkplek die de kracht en flexibiliteit biedt om productief te zijn, terwijl de IT-afdeling beschikt over de vereiste niveaus van controle, beheersbaarheid en beveiliging. Zo kunnen werknemers altijd en overal werken met de zekerheid van goede bereikbaarheid en security.

Dit proces kunnen we volledig voor u uit handen nemen. De hardware, ongeacht of het een desktop, laptop, tablet of smartphone is, leveren we via een leaseconstructie onder de dienst Device as a Service en we zorgen voor een draadloze verbinding met onze Managed WIFI.

Werkplekbeheer als maatwerk

Binnen uw organisatie zijn er verschillende typen gebruikers zoals bijvoorbeeld de beleidsmedewerkers en managers, de uitvoerende medewerkers en de mensen op de weg. Met op maat samengesteld werkplekbeheer voorzien we alle gebruikers in hun behoeften.

Uitvoerende medewerkers werken voornamelijk op kantoor waarbij ze gebruik maken van bedrijfsspecifieke applicaties. Beleidsmedewerkers en managers kunnen hun werk in principe vanuit elke locatie uitvoeren en hebben daarvoor vaak alleen standaard Office applicaties nodig. De mensen op de weg dienen vanuit alle locaties toegang te hebben tot hun data en moeten hun applicaties altijd en overal kunnen gebruiken.

Vanuit een functionele aanpak kijken we naar de eindgebruikers en zorgen we voor werkplekbeheer dat naadloos aansluit bij de manier waarop de personen in uw organisatie willen werken. Met onze werkplekconcepten zorgen we dat een gebruiker de werkplek krijgt die bij hem of haar past. Of het nu een interne of een mobiele medewerker is.

Kortom: werkplekbeheer uitbesteden aan Rely resulteert in een verhoogde productiviteit, verbetering van de dienstverlening en uiteindelijk besparing van kosten.

“Samenwerken met Rely is een feestje! We worden altijd goed geholpen, we kunnen lezen en schrijven met elkaar en we kunnen bouwen op doorgewinterde servicemedewerkers."

Arnaud van Alphen
KNGU

Security en Mobiliteit van werkplekken

Bij het beheer van werkplekken zijn security en mobiliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar dan ook en op welk device ook, u wilt uw werknemers een volwaardige werkomgeving met toegang tot alle data en applicaties bieden. Security is hierbij essentieel. Centrale opslag van data is van groot belang, zodat er in geval van een incident, diefstal of defect van een device geen data verloren gaat.

Rely verzekert hierbij de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voor de gebruikers binnen het bedrijf. Snel, stabiel en betrouwbaar. Zonder omkijken naar de werking van apparatuur.

Werknemers zijn als consument gewend om met gebruiksvriendelijke applicaties te werken op mobiele devices. Ze verwachten dezelfde ervaring met zakelijke applicaties. Snel kunnen inloggen (single sign-on), gebruiksvriendelijkheid en snelle beschikbaarheid van alle bedrijfskritische data en applicaties is hierbij een vereiste.

Doordat wij van de werkplek, via het netwerk tot in de cloud diensten kunnen leveren, inrichten en monitoren, stemmen we de beschikbaarheid, capaciteit en performance volledig af naar uw wensen.

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255