Rely365Suite

Altijd en overal werken

In een complexe wereld die continu verandert, maakt Rely IT begrijpelijk en beheersbaar. IT heeft immers maar één hoofddoel: ondersteuning bieden aan uw kernactiviteiten. De juiste inzet van IT resulteert in verhoogde productiviteit, verbetering van de dienstverlening en uiteindelijk besparing van de kosten. Met de Rely365Suite faciliteert Rely een zorgeloze IT-omgeving, zodat organisaties zich kunnen richten op de zaken die belangrijk zijn voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Het enige dat u nodig hebt, is een desktop, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. De bediening is uitermate eenvoudig, werkt op alle apparaten én is ook veilig op alle apparaten.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Placeholder icon

Single sign-on

Eén keer inloggen voor toegang tot alle applicaties

Hoge beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Redundant uitgevoerde datacenters met 99,9% beschikbaarheid

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Verbetering van productiviteit én medewerkerstevredenheid.

Wat is de Rely365Suite?

De Rely365Suite is een complete werkplek die u alle vrijheid geeft om online te werken waar en wanneer u maar wilt. Het enige dat u nodig heeft, is een desktop, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. U logt in via een eigen webpagina en hebt direct toegang tot uw eigen bureaublad met uw persoonlijke applicaties en gegevens. U werkt in de cloud wat u de mogelijkheid biedt om te werken waar en wanneer u maar wilt. Een ander voordeel is dat er geen data op uw apparaat staat. Bij verlies of diefstal van het apparaat is er dus geen sprake van een datalek; een belangrijk gegeven gezien de AVG die op 25 mei 2018 is ingegaan.

Drie standaard profielen

De Rely365 Suite wordt centraal beheerd en mede door het gebruik van Office 365 bent u in staat om efficiënter samen te werken met uw collega’s en mensen buiten uw organisatie. Medewerkers hebben echter niet allemaal dezelfde behoeften. Dit is eenvoudig op te lossen door met verschillende profielen te werken. Standaard heeft Rely drie veelvoorkomende gebruikersprofielen voorgedefinieerd. Elk profiel heeft zijn eigen standaardset aan applicaties om zo de productiviteit te optimaliseren.

 • Mobiele medewerker

  Deze gebruiker maakt eigenlijk alleen gebruik van mailfunctionaliteit. Dit kan iemand zijn die zelden op een kantoor komt zoals een medewerker in de thuiszorg, maar ook een winkel- of horecamedewerker. Rely draagt zorg voor een veilige toegang tot de benodigde applicaties waar de medewerker zich ook bevindt. Dit type medewerker werkt met apparaten die geschikt zijn voor mobiel gebruik, zoals notebooks, tablets en smartphones.

 • Kantoor medewerker

  Deze gebruiker werkt op een vaste werkplek en heeft doorgaans een ruimer palet aan applicaties nodig dan de mobiele medewerker. Denk hierbij aan een meer uitgebreide versie van Office, maar ook applicaties ter ondersteuning van printen. Dit type medewerker werkt doorgaans met een desktop of een thin client. Voorbeelden van de kantoor medewerker zijn receptie- en secretariaat medewerkers, maar ook medewerkers van een servicedesk.

 • Allround medewerker

  Deze gebruiker wil flexibiliteit in zijn of haar werkplek. Dat kan dus “gewoon” op kantoor zijn, maar ook thuis of in een wegrestaurant. Veilige toegang tot de applicaties is dus cruciaal. Vaak maak deze medewerker naast office applicaties ook gebruik van diverse soorten informatiesystemen. In de praktijk blijkt dat veel verkoopmedewerkers en managers in dit profiel passen. De meestgebruikte apparaten zijn hier notebooks en tablets.

Extra beveiliging

Naast de standaard beveiligde toegang die de Rely365Suite biedt, kan Rely de beveiliging ook nog verder uitbreiden met aanvullende dienstverlening. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Uiteraard bieden wij ook aanvullende diensten die u helpen uw toekomstvisie op IT-gebied te bepalen, maar ook om uw medewerkers nog efficiënter te laten werken.

De voordelen van de Rely365Suite

 • Een complete online werkplek: alle data direct en veilig beschikbaar
 • Veilig portaal met de zekerheid dat de applicaties beschikbaar en bereikbaar zijn
 • Gemakkelijk op maandbasis op- en afschalen zonder onverwachte kosten
 • Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen
 • Modulair op te bouwen naar uw specifieke wensen
 • Disaster Recovery en uitwijk kunnen eenvoudig ingeregeld worden

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

Neem contact met ons op

085 27 33 255