Online Werkplek

Altijd en overal werken

IT moet uw medewerkers ondersteuning bieden om hun werk sneller, veiliger en efficiënter te doen. Voorwaarde is dat informatie snel en soepel kan worden uitgewisseld en gebruikers altijd toegang hebben tot hun data en applicaties. De Rely Online Werkplek voorziet uw medewerkers van deze behoefte en zorgt voor hogere productiviteit, betere dienstverlening en kostenbesparing. Ondertussen kunt u zicht richten op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Placeholder icon

Single sign-on

Eén keer inloggen voor toegang tot alle applicaties

Hoge beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Redundant uitgevoerde datacenters met 99,9% beschikbaarheid

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Verbetering van productiviteit én medewerkerstevredenheid.

Wat is de Online Werkplek?

De Rely Online Werkplek is een complete werkplek die u alle vrijheid geeft om online te werken waar en wanneer u maar wilt. Het enige dat u nodig heeft, is een desktop, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding.

De werking is uitermate simpel. U logt in via een eigen webpagina en heeft direct toegang tot een eigen bureaublad met uw persoonlijke applicaties en gegevens. Uw eigen e-mail, agenda en documenten binnen handbereik waardoor u alle vrijheid heeft om te werken waar en wanneer u maar wilt. U bepaalt daarbij zelf wat uw medewerkers ter beschikking krijgen.

De Online Werkplek is een volwaardige vervanger van een lokale werkplek maar er wordt geen data gedownload naar het lokale device en u hoeft niets te installeren om altijd en overal te kunnen werken. Aangezien er op de apparatuur zelf niets staat, is de kans dat gegevens weglekken in geval van diefstal of verlies van de apparatuur vrijwel nihil.

Bij de Rely Online Werkplek is het beheer centraal geregeld en geautomatiseerd zodat de eindgebruiker bij het inloggen direct aan de slag kan met een op maat ingerichte werkplek, inclusief de laatste versies van de software en applicaties. Op een eenvoudige manier kunt u communiceren met collega’s op een andere locatie en met organisaties waar u mee samenwerkt. Zowel videoconferencing, het delen van schermen als tegelijkertijd samenwerken aan hetzelfde document is mogelijk.

Online werken met private én public cloud

Het geheim achter de flexibiliteit van de Online Werkplek is het gebruik van het eigen private cloud-platform gecombineerd met diensten uit de public cloud. Hierdoor ontstaat een schaalbaar platform bestaande uit netwerk, servers, storage, virtualisatie en geïntegreerd beheer.

Binnen ons private cloud-platform creëren we voor iedere organisatie een eigen omgeving waarin alle gewenste diensten en functionaliteiten worden geplaatst. Dit kan worden gecombineerd met functionaliteit uit de public cloud, zoals bijv. Microsoft Office 365. Alle IT-functionaliteiten, diensten en applicaties worden vanuit deze hybride omgeving aan de eindgebruikers aangeleverd via een veilig portaal.

Alle informatie is organisatie specifiek toegankelijk en eigendom van uw organisatie. Belangrijk voordeel is dat er zeer flexibel functionaliteiten kunnen worden toegevoegd waaronder eigen bedrijfsapplicaties, die specifiek voor uw organisatie zijn ontworpen. Dat zorgt voor hoge efficiency en veel gemak voor de medewerkers.

Veilig online werken met Microsoft Enterprise Mobility + Security

Medewerkers werken tegenwoordig altijd en overal en op verschillende apparaten. Dit maakt uw organisatie flexibeler en efficiënter. Maar een online werkplek zorgt ook voor extra druk op beheer en veiligheidsrisico’s. Met de huidige wet- en regelgevingen is de bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens nog belangrijker dan ooit. Microsoft Enterprise Mobility + Security biedt u een complete oplossing voor databeveiliging en mobile device management.

Enterprise Mobility + Security vergroot de productiviteit van de organisatie. Het biedt de medewerkers een eenduidige gebruikerservaring en is geschikt voor devices met Windows, iOS en Android. Enterprise Mobility + Security is een complete cloudoplossing, die de beveiliging en het beheer voor online werken op een hoger plan tilt. De functionaliteiten zijn uitgebreid en maken uw organisatie productiever, efficiënter en veiliger.

Citrix ShareFile

Het nieuwe werken kent een explosie van data en applicaties en een alsmaar groeiende behoefte aan samenwerking. ShareFile is van begin tot eind, ontwikkeld voor organisaties om hun teams gemakkelijker te laten samenwerken, zowel intern als extern met hun partners, klanten en leveranciers.

ShareFile maakt het voor de IT-afdeling mogelijk om gegevens op elk device en op elke locatie toegankelijk te maken, zodat mensen beter kunnen samenwerken, terwijl maximaal wordt voldaan aan uw bedrijfsspecifieke eisen op het gebied van security, beheer en compliance. De oplossing biedt bovendien de meest uitgebreide functieset voor gegevensbescherming binnen de branche.

Branchespecifieke online werkplekken

Veel branches, waaronder financiële instellingen, juridische kantoren en vastgoed, hebben specifieke behoeften bij online werkplekken. De workflow en compliance staan centraal. ShareFile voorziet in deze behoeften en kan worden ingezet op een manier die veelvoorkomende en branchespecifieke situaties structureert. Het hoge niveau van maatwerk en kennis van de branche maakt dat ShareFile haar klanten kan voorzien van workflows die zijn afgestemd op hun specifieke wensen.

De voordelen van de Rely Online Werkplek

  • Een complete online werkplek: alle data direct en veilig beschikbaar
  • Veilig portaal met de zekerheid dat de applicaties beschikbaar en bereikbaar zijn
  • Gemakkelijk op maandbasis op- en afschalen zonder onverwachte kosten
  • Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen
  • Modulair op te bouwen naar uw bedrijfsspecifieke wensen
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd hostingplatform
  • Disaster Recovery en uitwijk kunnen eenvoudig ingeregeld worden
  • Citrix ShareFile voor synchroniseren en delen van bestanden

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

Neem contact met ons op

085 27 33 255