Rely WorkSmart365

De laatste werkplek die u nodig heeft

IT moet medewerkers ondersteuning bieden om hun werk sneller, veiliger en efficiënter te doen. Voorwaarde is dat informatie snel en soepel kan worden uitgewisseld en gebruikers altijd toegang hebben tot hun data en applicaties.

Rely’s WorkSmart365 is dé online werkplek van de toekomst en het eerste portaal met een naadloze integratie van applicaties, ongeacht of ze gehost worden in een private of public cloud. Door de enorme gebruiksvriendelijkheid en intuitieve opzet is WorkSmart365 de laatste online werkplek die u nodig heeft. Mocht er een update of verandering plaats moeten vinden, kan dit onder de motorkap gebeuren zonder dat de gebruiker last heeft van vertragingen of downtime.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Wilt u terug gebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.
Single sign-on

Single sign-on

Eén keer inloggen voor toegang tot alle applicaties

Management Plus

Management Plus

De gebruiker kan zich volledig richten op eigen werkzaamheden zonder zich druk te maken over de onderliggende IT.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Verbetering van productiviteit en medewerkerstevredenheid.

De online werkplek van de toekomst

Rely WorkSmart365 biedt een professioneel beveiligd portaal naar uw applicaties. Het enige dat u nodig heeft, is een desktop, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. De bediening is uitermate eenvoudig, werkt op alle apparaten én is ook veilig op alle apparaten. U logt in via een eigen webpagina en heeft direct toegang tot uw eigen bureaublad met persoonlijke applicaties en gegevens. Uw e-mail, agenda en bedrijfsapplicaties zijn binnen handbereik, waardoor u alle vrijheid heeft om te werken waar en wanneer u wilt. En u werkt in de cloud waardoor er geen data op uw apparaat staat. Bij verlies of diefstal van het apparaat is er dus geen sprake van een datalek; een belangrijk gegeven gezien de toenemende focus op databeveiliging en compliancy.

Rely WorkSmart365 Devices

Gebruikersvriendelijk portaal

WorkSmart365 presenteert u een overzichtelijk ingedeeld portaal dat eenvoudig te personaliseren is. Naast de rolgebaseerde bedrijfsapplicaties kunt u gebruikers ook toegang verlenen tot meer persoonlijke applicaties. Op deze manier voorkomt u dat gebruikers dit buiten de IT-afdeling om gaan gebruiken. Rely WorkSmart365 heeft altijd dezelfde look-and-feel, terwijl op de achtergrond allerlei wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Zo kunt u uw IT-platform verhuizen van een private cloud naar een public cloud omgeving, zonder dat de gebruiker dat merkt. Gebruikers loggen één keer in om vervolgens probleemloos hun applicaties te gebruiken.

Optimale databeveiliging

Rely biedt optimale bescherming van alle bedrijfskritische data, waar deze ook wordt opgeslagen. In de public cloud maken wij gebruik van de beveiligingsmaatregelen van bijvoorbeeld Amazon Web Services en Microsoft. Staat de data in onze eigen private cloud dan bewijzen onze certificeringen dat wij informatiebeveiliging serieus nemen.

Productiviteit

Rely WorkSmart365 stelt u in staat kosten te besparen voor uw organisatie dankzij de verbeterde efficiëntie. Zo kunnen gebruikers taken uitvoeren binnen applicaties zonder daarvoor eerst de applicatie te openen en binnen de applicatie naar de gewenste functionaliteit te moeten zoeken. Daarnaast biedt Office 365 volop mogelijkheden om de productiviteit te verhogen. Met de ontwikkeling van Microsoft Teams tot de centrale applicatie voor samenwerking én de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligente worden de diensten van Microsoft meer en meer een krachtig hulpmiddel voor organisaties.

Gebruikersprofielen

Medewerkers hebben niet allemaal dezelfde behoeften. Dit is eenvoudig op te lossen door met verschillende profielen te werken. Standaard heeft Rely drie veelvoorkomende gebruikersprofielen voorgedefinieerd. Elk profiel heeft zijn eigen standaardset aan generieke applicaties om zo de productiviteit te optimaliseren.

Mobiele medewerker

Deze gebruiker maakt eigenlijk alleen gebruik van e-mailfunctionaliteit. Dit kan iemand zijn die zelden op een kantoor komt zoals een medewerker in de thuiszorg, maar ook een winkel- of horeca-medewerker. Rely draagt zorg voor een veilige toegang tot de benodigde applicaties waar de medewerker zich ook bevindt. Dit type medewerker werkt met apparaten die geschikt zijn voor mobiel gebruik, zoals notebooks, tablets en smartphones.

Kantoor medewerker

Deze gebruiker werkt op een vaste werkplek en heeft doorgaans een ruimer palet aan applicaties nodig dan de mobiele medewerker. Denk hierbij aan een meer uitgebreide versie van Office, maar ook applicaties ter ondersteuning van printen. Dit type medewerker werkt doorgaans met een desktop of laptop. Voorbeelden van de kantoor medewerker zijn receptie- en secretariaat medewerkers, maar ook medewerkers van een servicedesk.

Allround medewerker

Deze gebruiker wil flexibiliteit in zijn of haar werkplek. Dat kan dus “gewoon” op kantoor zijn, maar ook thuis of in een wegrestaurant. Veilige toegang tot de applicaties is dus cruciaal. Vaak maakt deze medewerker naast office-applicaties ook gebruik van diverse soorten informatiesystemen. In de praktijk blijkt dat veel verkoopmedewerkers en managers in dit profiel passen. De meestgebruikte apparaten zijn hier notebooks en tablets.

Rely WorkSmart365

Platformonafhankelijk

Het geheim achter de flexibiliteit van Rely WorkSmart365 is het feit dat deze digitale werkplek platformonafhankelijk draait. U kan ervoor kiezen om volledig gebruik te maken van de flexibiliteit en stabiliteit van de public cloud, maar ook de zekerheid krijgen van de opslag van uw data in Nederland via ons eigen private cloudplatform. Uiteraard kunt u ook combinaties maken. U kunt ervoor kiezen om Rely WorkSmart365 in de public cloud te draaien, maar de data in een private cloud op te slaan. Ook is het mogelijk om volledig op ons private cloudplatform te draaien, maar daar wel public cloud applicaties, zoals Microsoft Office 365, aan toe te voegen. In alle gevallen bent u verzekerd van optimale veiligheid en beschikbaarheid.

Public cloud

Rely werkt nauw samen met Amazon Web Service en Microsoft om optimale dienstverlening uit respectievelijk AWS en Azure te kunnen bieden. Dankzij de schaalgrootte van deze organisaties zijn zij in staat om hoge beschikbaarheid te garanderen. Daarnaast bieden zij binnen hun platformen volop diensten die helpen uw data optimaal te beveiligen.

Private cloud

Ons eigen Rely private cloud-platform is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Daarnaast beschikt Rely over het NEN 7510 certificaat en hebben wij de ISAE 3402 Type 2-rapportage ontvangen. Hierdoor kunnen wij in de toekomst de beschikbaarheid en veiligheid van onze diensten waarborgen. Deze certificeringen zijn de bevestiging van het belang dat Rely hecht aan kwaliteit en zorgvuldigheid met betrekking tot de veiligheid van informatie en het bewaken van de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen. Uw klanten, partners en medewerkers verwachten immers dat hun gegevens veilig zijn. Wij geven daarbij een 100% garantie dat alle bedrijfskritische data in Nederland blijft, waardoor u alleen onder Nederlandse wetgeving valt.

Archive on demand

De opslag van data op goedkope storage is jarenlang gemeengoed. Rely biedt u echter ook de mogelijkheid om applicaties die alleen gebruikt worden voor naslagdoeleinden kostenefficiënt te maken. Door deze vanuit de public cloud te presenteren, heeft u alleen kosten als u de applicatie daadwerkelijk gaat gebruiken. Na gebruik word het onderliggend platform weer uitgezet en heeft u alleen nog maar de opslag- en eventuele licentiekosten.

Management Plus voor applicaties

Veel applicaties zijn tegenwoordig cloudgebaseerd en de desbetreffende leveranciers leveren een werkend product. Rely biedt een Management Plus-dienstverlening rond deze applicaties om u werk uit handen te nemen. Denk hierbij aan zaken als:

  • Toevoegen / verwijderen van accounts;
  • Hulp bij configureren e-mail clients;
  • Hulp bij installatie van Office-applicaties.

Afhankelijk van de applicaties nemen we de beheersmogelijkheden met u door en bepalen we samen waar welke verantwoordelijkheden liggen.

De voordelen van de Rely WorkSmart365

  • Een complete online werkplek: alle data direct en veilig beschikbaar
  • Veilig portaal met de zekerheid dat de applicaties beschikbaar en bereikbaar zijn
  • Gemakkelijk op maandbasis op- en afschalen zonder onverwachte kosten
  • Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen
  • Modulair op te bouwen naar uw bedrijfsspecifieke wensen
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde platformen
  • Disaster Recovery en uitwijk kunnen eenvoudig ingeregeld worden

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Rely heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om de oplossing naar gelang van uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255