Phishing. Dat overkomt mij niet;

En toch klikken we op die ene link in een mail of online.

Phishing is en blijft een plaag! Al vanaf dat e-mail een gemeengoed werd, werden op grote schaal aanvallen uitgevoerd, en nog steeds vallen er slachtoffers omdat de aanvallen steeds slimmer worden. Hieronder een overzicht van enkele punten waar je nekharen van overeind moeten komen… maar let op; het is slechts het topje van de ijsberg en zodra foutjes worden gespot worden er betere versies gebruikt.

klik om de afbeelding als pdf te downloaden
Rely Phishing Infographic

En mocht het toch misgaan?

Rely heeft een complete set security-diensten die een betrouwbare beveiliging kunnen verzorgen voor uw bedrijfsvoering, onderverdeeld in drie security-gebieden. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen een of meerdere diensten ervoor zorgen dat huidige gaten in de beveiliging worden gedicht, of dat er een extra laag bescherming wordt aangebracht.

Zorg er voor dat medewerkers op de hoogte zijn van nieuwe privacyregels

Uit diverse onderzoeken blijkt dat 90% van beveiligingsincidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Veel van deze fouten worden gemaakt uit onwetendheid. In het gebied “bewustwording & kennis” proberen we deze kwetsbaarheid boven water te krijgen en vervolgens op te lossen.

Wilt u ook eens een onafhankelijk gesprek over security voor uw IT of meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op via 085 27 33 255 of sales@rely.nl.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255