Tijd voor ontzorging van uw IT

Een complexe wereld vraagt om heldere, efficiënte IT-oplossingen. Als branche-expert én marktleider hebben we al jarenlang een grote focus op de notariële sector. Hierdoor hebben we bijzonder veel kennis van eisen, wensen en behoeften op het gebied van IT. Rely biedt notariskantoren volledige ontzorging op IT-gebied. We investeren in goed opgeleide en gecertificeerde mensen met een gedegen achtergrond in de juridische branche die weten wat er speelt in de wereld van het notariaat.

Met Rely kan ik rekenen op een stevige partij die naast me staat, die het notariaat snapt en weet wat onze belangen zijn. Het samenwerken met Rely geeft mij tijd en rust. Hierdoor kan ik mijn tijd spenderen aandat wat ik het liefste doe: notaris zijn.”

Bij Rely staat de klant centraal. Wij zijn van mening dat deze benadering essentieel is voor het succes van uw kantoor en onze organisatie. Om u goed van dienst te kunnen zijn, werken wij met vaste contactpersonen én vaste klantenteams; ‘persoonlijk samenwerken’ noemen we dat. Hierdoor heeft u altijd contact met iemand met kennis van uw zaken. Persoonlijk samenwerken is niet alleen prettiger maar vooral ook efficiënter!

NotarisSuite

De NotarisSuite is dé online werkplek voor het notariaat. Hierin staan alleen de applicaties die gekozen zijn door het notariskantoor. Dit zijn standaard kantoorapplicaties zoals Microsoft Office met daarin Word, Excel, PowerPoint en Skype for Business, aangevuld met de branche-specifieke applicaties van Van Brug, Dirict, Quantaris óf Devoon. De NotarisSuite is een volledig veilig portaal voor de gekozen applicaties.

De NotarisSuite Rely

De bediening is uitermate eenvoudig, werkt op alle apparaten én is ook veilig op alle apparaten. U logt in via een eigen webpagina en heeft direct toegang tot uw eigen bureaublad met uw persoonlijke applicaties en gegevens. E-mail, agenda en notarieel informatiesysteem zijn binnen handbereik waardoor u alle vrijheid heeft om te werken waar en wanneer u wilt. U werkt in de cloud waardoor er geen data op uw apparaat staat. Bij verlies of diefstal van het apparaat is er dus geen sprake van een datalek. Een belangrijk gegeven gezien de AVG die vorig jaar is ingegaan.

Wilt u ook eens een onafhankelijk gesprek over uw IT of meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op via 085 27 33 255 of sales@rely.nl.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255