Rely presenteert nieuw team Account Management

Rely presenteert nieuw team Account Management“Een grote stap voorwaarts in het beter en sneller bedienen van onze klanten”, zo beschrijft Business Unit Manager Edwin de Brave de uitbreiding van het nieuwe verkoopteam van Rely. “Dit team is meer dan een verkoopteam, we borgen hiermee de communicatie en samenwerking met de klant en de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Het nieuwe team, afgelopen maandag gepresenteerd, bestaat uit Marcel Stevens, Roel Jager, Debbie van Veen, Petra Timmer & Mark Heinen (op foto van links naar rechts). Edwin de Brave legt uit wat de beweegreden is van deze uitbreiding: “We zijn nu sinds begin dit jaar bezig om Rely meer en meer op de kaart te zetten. Zo zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Barneveld en hebben een nog duidelijkere focus aangebracht in onze benadering van de markt. Met deze uitbreiding van het team hebben we een investering gedaan om onze relaties door heel Nederland nog meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden. Elke klant van ons krijgt nu een eigen Account Manager aangewezen. Dit moet de communicatie en samenwerking met de klant naar een hoog niveau tillen. Onze Account Managers moeten niet alleen gezien worden als contactpersoon naar de organisatie maar ook als vertrouwenspersoon die strategisch meedenkt, met alle onderwerpen die raakvlakken hebben met de IT en automatisering.”

Extra focus voor het MKB in en rondom Barneveld
Naast een uitbreiding voor de juridische branches, is er ook voor gekozen om extra focus aan te brengen aan dienstverlening voor het MKB in en rondom Barneveld. Edwin de Brave: “We zijn marktleider binnen het notariaat, en dat willen we zeker nog verder uitbreiden. Iedere notaris moet gewoon straks Rely op het netvlies hebben als dé IT-leverancier voor het notariaat. Echter doen we meer! Zo hebben we klanten in ons portfolio die je helemaal niet verwacht. Zo is bijvoorbeeld de KNGU, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, bij ons klant en hebben we onlangs het contract met hen verlengd voor de komende drie jaar met daarbij een volledige omzetting naar de cloud. Een fantastisch project voor ons en een waar we echt trots op zijn. Voor dit soort klanten, dus niet-notariaat en binnen het MKB, hebben we een eigen propositie waarmee we de klanten nu volledig kunnen ontzorgen. We kunnen de huidige IT-omgeving, inclusief systeembeheer, direct overnemen en dan samen met de klant een toekomstvisie voor de IT bepalen. Direct naar de cloud? Doen we! Nog een paar jaar wachten? Ook goed, regelen we! Ons doel is om de klant te ontzorgen en de bedrijfsvoering te bevorderen.”

Maak kennis
Benieuwd naar het nieuwe team? Neem contact met ons op voor een (hernieuwde) kennismaking via 085-2733255 of via sales@rely.nl.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255