Rely start brancheonderzoek “IT in de juridische markt”

De ontwikkelingen op het gebied van IT gaan razendsnel en zijn amper bij te houden. Rely is als marktleider binnen de juridische markt de uitdaging aangegaan om een onderzoek te houden binnen de juridische branches over de status van de IT. Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de ontwikkelingen om in de gaten te houden? Welke taken worden uitbesteed? Wat zijn de praktische gevolgen van de AVG?

“Onze ervaring is dat we een grote versnippering zien binnen de juridische branches op het gebied van de volwassenheid van de IT,” legt Wiebe Nauta, Managing Director Rely uit. “Het zijn vrij traditionele branches die momenteel grote uitdagingen hebben in de digitalisering van hun werkzaamheden. Ook de introductie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) maakt het er niet makkelijker op. We zien dan ook dat het ene kantoor goed op weg is, maar ook dat er genoeg zijn die echt worstelen met de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied.”

IT-verantwoordelijken

Bij deze nodigen we alle IT-verantwoordelijken binnen de juridische branches graag uit om deel te nemen aan dit onderzoek door de vragenlijst via onderstaande link in te vullen. Voor elke volledig ingevulde vragenlijst zal een donatie van € 10,- gedaan worden aan Villa Pardoes.

Update: Het onderzoek is afgesloten en de resultaten zijn kosteloos beschikbaar via het rapport 'Juridisch IT-brancheonderzoek'.

Presentatie bij Pleit2018

Op 5 juni vindt Pleit 2018 plaats; dé kennisdag over ICT voor de juridische praktijk. Rely is een van de sponsors van dit event en we zullen tijdens onze sponsorsessie de resultaten van het onderzoek presenteren. We behandelen in deze sessie niet alleen de harde cijfers en trends, maar duiden ze ook in het licht van onze ervaring binnen de branches.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255