Tips en Trucs

Veilig versturen van documenten via Online Dossier.

In Codex is Online Dossier opgenomen. Hiermee kunt u beveiligd documenten uitwisselen met uw cliënten.Nu stuurt u een bericht vanuit Online Dossier naar de klant met een link. Binnenkort volgt daarin een grote wijziging. U krijgt in Online Dossier een eigen kantooromgeving. Dit betekent dat u vanuit PTP of een eigen model een bericht kunt sturen met deze link. Deze link kan zo nodig worden verwerkt in de e-mailhandtekening en op uw internet pagina. Ook zonder een dossier te hebben aangemaakt, kan een document naar uw kantoor worden verzonden. Denk bijvoorbeeld aan een getekende koopovereenkomst van een makelaar.

Doorhalingen

Het is mogelijk om in de KIK-doorhalingen een particuliere hypotheek door te halen. Hoewel deze KIK-akte goed werkt doet zich een probleem voor bij het maken van de volmacht. In de volmacht worden de gegevens van de hypotheeknemer niet opgenomen.
Wij hebben een work-around gemaakt in onderstaand stappenplen:

  1. Maakt u de volmacht aan.
  2. Open Word.
  3. Kies in Word voor “Bestand”, “Openen”, “Bladeren”.
  4. Zoek de PDF-volmacht op en open deze.
  5. In Word kan het lettertype worden aangepast en de comparitie kan worden toegevoegd.
  6. Kies in Word voor “Opslaan”.

Stijlen in Word

Bij het maken van een nieuw model of het wijzigen van het lettertype van een document gaat regelmatig het een en ander mis. Word is namelijk gericht op Stijlen. In een nieuw document kiest u bij voorkeur voor de stijl “Standaard”. In een bestaand document wijzigt u de stijlen in plaats van “Ctrl A wijzigen lettertype”. Dit laatste voorkomt als u akte wilt inschrijven bij het kadaster dat het lettertype ineens wijzigt.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255