Tips & tricks Word, Outlook, Codex

In elke nieuwsbrief vermelden we een aantal tips & tricks voor dagelijks gebruik binnen een notariskantoor. Deze keer behandelen we Codex, Nextens en de inzet van onze consultancy-dienstverlening.

CODEX

codex-start.pngIn Codex onder Start zijn een aantal onderdelen beschikbaar. Hier vindt u algemene kantoor gerelateerde onderdelen.

Hierna volgt een korte omschrijving bij alle tabbladen:

Start:

De algemene meldingenpagina voor Van Brug.

Verhuizingen:

als een toekomstig adres wordt ingevuld bij een NP of RP dan kunnen ze hier ineens worden verwerkt.

Taken:

Alle eerder gemaakte taken voor bepaalde werkzaamheden van alle medewerkers zijn hier zichtbaar. Gemaakte overzichten kunnen ook worden geëxporteerd. Het is mogelijk om een standaard lijst van taken te maken per dossiercode. Wij kunnen u helpen bij de inrichting.

Uren:

De geschreven uren van alle medewerkers zijn zichtbaar. Met de juiste bevoegdheden kan hier ook voor anderen tijd worden geschreven.

Online Dossier:

In het kader van de AVG bent u verplicht om op een veilige manier email te versturen, zoals bijvoorbeeld Online Dossier. De klant kan via deze portal bestanden, zoals bijvoorbeeld een kopie van het legitimatiebewijs, uploaden naar het kantoor. Die bestanden worden hier zichtbaar gemaakt. Het aantal openstaande berichten wordt zichtbaar gemaakt.

ECH:

Veel sneller dan via de webpagina van ECH kan binnen Codex met ECH worden gecommuniceerd. Hier worden de ECH zaken gekoppeld aan het dossier.

Overlijdensmeldingen:

Met een getal wordt duidelijk gemaakt hoeveel overlijdensmelding nog moeten worden verwerkt.

Doorhalingen:

De nog te verwerken doorhalingen zijn hier te vinden. Om een doorhalingsakte te maken wordt hier een dossier aangemaakt. Daarin kunnen extra doorhalingen worden gekoppeld of zo nodig verwijderd.

Meer over het onderdeel Start in volgende nieuwsbrieven. Mocht u hierover vragen hebben of begeleiding nodig hebben. Neem dan contact op met onze servicedesk.

NEXTENS (Elsevier)

Het Successie en Schenking Programma 2021 van Nextens komt in mei 2021 beschikbaar.

Indien u na aankoop een emailbericht stuurt naar de servicedesk met een kopie van de aankoopnota, dan plaatsen wij voor het programma in uw omgeving.

Consultancy

Ook dit jaar heeft u recht op een aantal consultancydagdelen.

Wij kunnen u ondersteunen bij o.a. de opleiding van medewerkers in Codex of onderdelen van Codex, de inrichting van uw werkomgeving, efficiëntie verhoging van werkprocessen en het maken van PTP modellen.

De dagdelen kunt u inzetten voor een bezoek op uw kantoor, overleg via een Microsoft Teamsmeeting of door in te loggen in uw omgeving.
Neem contact op met de onze servicedesk voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255