NotarisSuite

De NotarisSuite is dé online werkplek voor het notariaat. Hierin staan alleen de applicaties die gekozen zijn door het notariskantoor. Dit zijn standaard kantoorapplicaties zoals Microsoft Office met daarin Word, Excel, PowerPoint en Skype for Business, aangevuld met de branche-specifieke applicaties van Van Brug, Dirict, Quantaris óf Devoon. De NotarisSuite is een volledig veilig portaal voor de gekozen applicaties.

De NotarisSuite Rely

De bediening is uitermate eenvoudig, werkt op alle apparaten én is ook veilig op alle apparaten. Je logt in via een eigen webpagina en hebt direct toegang tot jouw eigen bureaublad met jouw persoonlijke applicaties en gegevens. E-mail, agenda en notarieel informatiesysteem zijn binnen handbereik waardoor je alle vrijheid hebt om te werken waar en wanneer je wilt. Je werkt in de cloud waardoor er geen data op jouw apparaat staat. Bij verlies of diefstal van het apparaat is er dus geen sprake van een datalek. Een belangrijk gegeven gezien de AVG die op 25 mei jl. is ingegaan.

Beheer is centraal geregeld

Bij de NotarisSuite is het beheer centraal geregeld en geautomatiseerd zodat je na het inloggen direct aan de slag kan met een op maat ingerichte werkplek met de laatste versies van de software en applicaties. Dat zorgt voor hoge efficiency en veel gemak voor alle medewerkers. Op een eenvoudige manier kun je communiceren met collega’s op een andere locatie en met organisaties waar je mee samenwerkt.

Afgestemd op het notariaat

Dankzij onze jarenlange ervaring in het notariaat hebben wij geleerd dat de notaris niet geholpen is met een standaard online werkplek. Zo is er bijvoorbeeld geen branche waar printen zo belangrijk is als in het notariaat. Met de NotarisSuite ondersteunt Rely deze primaire behoefte. Daarnaast krijg je voldoende opslagruimte om aan de stijgende vraag naar opslagruimte te voldoen.

Vraag nu een gratis demo aan!

Flexibiliteit via de hybride Cloud

Het geheim achter de flexibiliteit van de NotarisSuite is het gebruik van het eigen private cloud-platform gecombineerd met diensten uit de public cloud. Hierdoor ontstaat een schaalbare datacenterarchitectuur bestaande uit netwerk, servers, storage, virtualisatie en geïntegreerd beheer. Binnen het private platform van Rely creëren we voor iedere notaris een eigen omgeving waarin alle gewenste diensten en functionaliteiten worden geplaatst. Dit kan worden gecombineerd met functionaliteit uit de public cloud, zoals bijv. Microsoft Office 365. Alle IT-functionaliteiten, diensten en applicaties worden vanuit deze hybride omgeving aan de gebruikers geleverd via een veilig portaal.

Informatie is en blijft jouw eigendom

Alle informatie is organisatie specifiek toegankelijk en eigendom van jouw organisatie. Belangrijk voordeel is dat er zeer flexibel functionaliteiten kunnen worden toegevoegd waaronder eigen bedrijfsapplicaties, die specifiek voor jouw organisatie zijn ontworpen. Je combineert hier de verschillende voordelen van de diverse cloudvormen. Je beschikt over de hoge beschikbaarheid en de flexibiliteit van de public cloud en tegelijkertijd ben je er dankzij ons private cloud-platform van verzekerd dat de cliëntendata in Nederland wordt opgeslagen.

Voorspelbaar kostenmodel

Piekinvesteringen zijn voorgoed verleden tijd! Bij traditionele IT-oplossingen worden software, applicaties en hardware aangeschaft en is het in eigendom. Hierna moeten alle updates en licenties apart worden bijgehouden en eventueel separaat worden aangeschaft. Het abonnementsmodel van de online werkplek gaat uit van een “pay-per-use” model: een vast bedrag per gebruiker, per maand. Dit zorgt voor duidelijkheid en beheersbaarheid, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over de upgrades en updates.

Voordelen NotarisSuite

 • Een complete werkplek: alle data direct en veilig beschikbaar
 • Eigen applicaties en databases zijn eenvoudig te koppelen
 • Probleemloos printen en scannen
 • Eén SLA voor alle IT
 • Single sign-on: één keer inloggen voor toegang tot alle applicaties
 • Het veilige portaal met de zekerheid dat de applicaties beschikbaar en bereikbaar zijn
 • Geen onverwachte kosten
 • Gebruik en gebruikers zijn op maandbasis eenvoudig op en af te schalen
 • Modulair op te bouwen met maatwerk om het volledig naar jouw klantwensen in te richten
 • Redundant uitgevoerde Rely datacenters met 99,9% beschikbaarheid
 • Hostingplatform ISO 9001, ISO 27001 én ISAE 3402 gecertificeerd
 • Disaster Recovery en uitwijk kunnen eenvoudig ingeregeld worden

Vraag nu een gratis demo aan!

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

Neem contact met ons op

085 27 33 255