Over Rely

Rely is dé betrouwbare partner op het gebied van IT met een focus op het notariaat en advocatuur.

Als een totaalleverancier op IT-gebied kan Rely van A t/m Z diensten bouwen en beheren. Doordat wij van de werkplek, via connectiviteit tot in de cloud diensten kunnen inrichten, leveren en monitoren, hebben we de beschikbaarheid, capaciteit en performance volledig in eigen hand. Onze clouddiensten bevatten zowel private als public cloud en zijn ook in hybride vorm in combinatie met een on-premise platform af te nemen. Uw voordeel is dat u altijd één aanspreekpunt heeft.

In een complexe wereld die continu verandert, maakt Rely IT begrijpelijk en beheersbaar. IT heeft immers maar één hoofddoel: ondersteuning bieden aan uw kernactiviteiten. Rely faciliteert een zorgeloze IT-omgeving, zodat u uzelf kunt richten op de zaken die belangrijk zijn voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Onderdeel FutureProof

Rely maakt sinds juli 2022 onderdeel uit van FutureProof en is daardoor in staat om haar dienstverlening uit te breiden met diensten zoals netwerken, managed WIFI en telefonie. De combinatie FutureProof & Rely kan een totaalpakket aan diensten leveren en organisaties volledig ondersteunen in het IT-beheer van hun omgeving.

Veiligheid en kwaliteit

Voor al onze diensten geldt: veiligheid voor alles! Door te blijven investeren in kennis en techniek, maar ook door gebruik te maken van hostingplatforms met ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 certificeringen, kunnen wij in de toekomst de beschikbaarheid en veiligheid van onze diensten waarborgen. Uw klanten, partners en medewerkers verwachten immers dat hun gegevens veilig zijn. Bovendien beschikken we over databeveiligingsexperts op het gebied van techniek én organisatie. Databeveiliging wordt uiteindelijk bepaald door een perfecte aansluiting van techniek op de procedures en processen binnen uw organisatie en gedrag van de medewerkers.

Rely Plus

Rely heeft per 1 januari 2018 de activiteiten overgenomen van NetWyse, het automatiseringsbedrijf van Netwerk Notarissen. De dienstverlening die NetWyse voor de notariskantoren uitvoerde, is door Rely overgenomen onder de naam 'Rely Plus'.

Ga naar Rely Plus

Quick facts FutureProof

  • Opgericht in 1996
  • > €90 miljoen omzet
  • > 475 medewerkers
  • 15 locaties in Nederland
  • Duizenden klanten
  • Tienduizenden managed devices
  • 24 x 7 x 365 support

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255